Direktlänk till inlägg 22 september 2007

Alkohol och barn (Nä, inte samtidigt!)

Av Sofie - 22 september 2007 21:40

Vad fan är det här?
När det äntligen suger lite i alkohol-tarmen, ja då har man ingen att skåla med! Alla är antingen gravida, hemma med sina bebisar/småbarn eller så jobbar de.

Helt ärligt så är jag lite avis på alla gravida kompisar.
En till unge skulle jag inte orka med riktigt än, men JÖSSES vad jag saknar att vara gravid. Det är det mysigaste jag har varit med om. Jag längtar till nästa gång!

Men innan nästa bebis så ska jag helst ha jobb, lite mer tålamod och bättre nattsömn! Annars dör jag nog på kuppen, och stackars Roger blir ensam med två småungar. Nä, fler barn - men inte än!

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

23 september 2007 00:08

inte jag..fast jag är ju borta..

 
Ingen bild

zappalainen

23 september 2007 10:43

Va är det för tråkpellar du känner? Vi är mycket äldre än er och ändå så har vi mycket mer party i kroppen. Skäms på er, ni kommer ångra er sen och känna att ni missat en massa! Party on!!!!!!!!!!!

 
Ingen bild

Nina

23 september 2007 13:46

Nej Peka har ingetdera men sitter o kollar retro-vagnar som om hon väntade trillingar :S hoho.inte vet jag om det är så mysigt at vara gravid varje dag,har inte nå fysiska åkommor men mitt psykiska humör börjar tära på mig själv snart åxå!jag ska drömma om ÖL inatt!nån finns det ju alltid man kan festa med, tycker åxå du ska skämmas! :P

 
Ingen bild

zappalainen

23 september 2007 16:00

nu var det ju inte Sofie som skulle skämmas. pucko.Utan de som hellre sitter hemma och leker mamma,pappa,barn året runt. För att bli en mer utvecklad människa/mamma så bör man göra andra saker också!!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se