Direktlänk till inlägg 19 september 2007

Gomorron gomorron!

Av Sofie - 19 september 2007 09:13

Vilken jobbig natt det har varit!
Först kunde jag inte somna, utan låg och vred och vände mig fram till 00:18 eller nåt sånt. Då vaknade nämligen Adrian och ville ha välling.
Så det var ju bara att kliva upp....
Sen la vi oss igen och Adrian somnade om direkt. Själv låg jag vaken i nån timme till.
Jag fick sova till 05-nångång. Då vaknade Adrian igen. Mer välling! Snark.
Men sen kunde jag sova ordentligt. Ända till 7-nånting.
Det här med att vända dygnet går ganska bra än så länge. Hoppas det håller i sig. Det blir så jobbigt att kliva upp till dagis annars.
Nog för att första dagen på inskolningen startar 10, men hur resten av dagarna kommer se ut, det har jag ju ingen aning om.

Nu måste jag se vad Adrian pysslar med.
Han fick förresten igång tvn alldeles själv idag. Det är inte helt enkelt för en unge ändå. Först måste man få igång den genom att trycka på on-knappen som sitter på sidan av tvn. Sen måste man ju slå igång boxern också!
(Adrian känner igen boxer-robert. När vi är in på Elgiganten så pekar han alltid på "Bobert")

 
ANNONS
 
ninoka

ninoka

19 september 2007 11:36

Ja då är han nästan lika teknisk som Elias..han är ju datanörd redan..

http://ninokalainen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se