Alla inlägg under augusti 2007

Av Sofie - 25 augusti 2007 13:55

Imorse fick jag sova till 9. Adrian vaknade kanske en kvart senare.
Skönt med sovmorgon, och skönt att få vakna själv.

Vi har inte gjort så mycket idag, jag och Adrian. Vi har spelat spel på datorn, och vi har busat. Diskat och städat lite har vi också gjort. Eller ja, Adrian stökar och jag städar.
Nyss har vi ätit lunch och nu ligger Adrian och vilar.
Sen när han vaknar ska vi börja packa. Jag packar ner, Adrian packar upp och så får jag packa ner allt igen. Men det går det också.

ANNONS
Av Sofie - 24 augusti 2007 13:58

Hela morgonen har jag längtat efter lite vila, lite lugn och ro. Adrian har rusat runt i lägenheten hela morgonen och petat på ALLT som han inte får peta på. Han vill klättra på tvbänkarna, han vill plocka ut alla flaskor ur vårt nedpackade barskåp osv osv. Men nu när han ligger och sover så har jag så tråååkigt! Han har sovit i ganska precis en timme nu och jag är obeskrivligt uttråkad. Fast sen när han vaknar kommer jag ju längta tillbaka till lugnet, såklart..

ANNONS
Av Sofie - 23 augusti 2007 22:40

Det är konstigt, men kaoset verkar öka i takt med packningen. Det borde ju vara tvärtom. Ju mindre prylar man har i lägenheten, desto mindre stök borde det ju bli. Men det funkar tydligen inte så.
Nu är det riktigt kaos här.
Jag är uppriktigt fundersam över hur jag ska klara av att ta hand om Adrian imorgon. Ungen kommer ju försvinna bland alla prylar! Bäst jag går och lägger mig, det kommer bli en lååång dag imorgon...

Av Sofie - 23 augusti 2007 10:52

Inatt har både jag och Adrian sovit som små grisar. Väldigt skönt, om jag får säga det själv.
Bortsett från välling vid 6.15 har jag fått sova ungefär 10 timmar!
9.35 klev jag upp. Härliga tider! Adrian snarkade vidare till 9.57
Det är skönt när man får lite egentid på morgonen och hinner vakna till i sin egen takt.

Nä, nu måste jag ta itu med lite packning. Jippii...

Av Sofie - 22 augusti 2007 21:23

Adrian har varit helt hopplös idag. Det är som att han har letat efter saker att bråka och gnälla om. Allt som han vet att han inte får göra, det har han såklart gjort!
Ibland blir man så galen så man nästan vill stoppa honom i en låda och skicka honom till nåt annat land! Men så tittar han på en med de stora blå ögonen och ser sådär bestämd ut som bara Adrian kan, och så säger han nåt roligt eller sött.. Kan man vara arg då? Nä, just det.

Adrian - du må vara liten på jorden, men du är ändå det största som finns!

Av Sofie - 22 augusti 2007 10:22

Åh, vad jag hade velat få sova en hel morgon igen. Att få uppleva en morgon då man inte väcks femtioelva gånger av en unge som ena gången grinar och andra gången sparkar på en. Suck.
Men vafan, jag ska egentligen inte klaga. Trots massväckning och hårda sparkar är det förbenat mysigt att sova bredvid en gosig unge.


Imorse var han inte nöjd med nåt. Först skulle han ha välling, men sen kom han på att nä, det ville han inte alls. Jag föreslog yoghurt, men det dög inte heller. Ingen smörgås heller. Ingenting dög. Nå, då äter han bra med lunch sen!

Adrian har äntligen hittat ett barnprogram som han tycker om.
Två dagar i rad nu har han tvingat hela familjen att sitta och titta på Pingu! Vi fick en dvd med Pingu när vi förlängde prenumerationen på Vi Föräldrar. Jag trodde inte att han skulle tycka om den. Adrian är inte så mycket för barnprogram (reklam däremot - det är grejer det!), men jag slog igång den för nån dag sen bara för att se hur han reagerade. Det kanske jag inte skulle ha gjort. Nåja, det är ju bara Pingu. Det hade kunnat vara värre. Tänk om ungen hade kärat ner sig i Teletubbies! Jag ryser av bara tanken..

Av Sofie - 21 augusti 2007 10:25

Igår kväll var vi och kikade i huset igen. Det är nästan tomt där nu! Kanske får vi flytta in SNART! Hur underbart hade inte det varit?!
De är så snälla också, som lämnar lite speglar och grejs till oss också.
Ååh, vad jag längtar tills vi får flytta!

Jag har plockat och donat hela morgonen. Det kommer ännu en som ska titta på lägenheten idag. Hoppas vi blir av med lägenheten ganska omgående.. Igår var det massor med folk här som tittade. NÅN borde ju gilla den tycker jag.

Det är faktiskt världens bästa lägenhet! Förutom att den är så liten då, men den duger utmärkt till två personer (som inte har för mycket ägodelar som vissa andra..). Jag har älskat att bo här. Jag kommer att sakna vårt lilla hem litegrann. Vi har ju ändå bott här i fem år.


Nä, nu ska jag spela lite med Adrian. Sen är pausen över och the städning continues!

Av Sofie - 20 augusti 2007 21:26

Idag har jag varit på stan med Linda. Och Adrian förstås. Träffade Sussi på stan också, och hon hängde på en stund.
Hittade lite grejer till Adrian på Lindex. Han fick fodrade sköna byxor, nu när hösten snart är här, och en supercool mössa!
Lunchen intogs i vanlig ordning på Kafé Rost. De där baguetterna med kyckling är så goooda.

Igår kväll ringde husägarna. De har hittat annat boende nu!
Ska dit imorgon och kika. KUL!!!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se