Direktlänk till inlägg 27 augusti 2007

Flytta till hus.

Av Sofie - 27 augusti 2007 08:38

Idag är det kanske dags. Kanske.
Om vi har tur så får vi en nyckel till huset idag. Annars får vi väl vänta en dag eller två. Kanske tre. Man vet aldrig. Kanske får vi vänta jättelänge. Jag hoppas att vi får nyckeln snart.

Adrian ska få vara med mommo en stund idag. Det ska bli skönt. De senaste dagarna har han varit så jobbig. Det ska bli skönt med en paus.

Även om det inte blir nåt flyttande så får vi vara själva och packa litegrann. Adrian var duktig igår när jag packade, han rörde inte en pryl, men det är ändå skönt att få packa själv och inte riskera att snubbla på en busunge när man bär porslin och liknande.

Jag är gammal och skröplig.
Jag hann bära en kartong igår och sen var det kört. Min höft gjorde ont direkt. Man blir ju deprimerad.
Jag förklarade för mamma hur det kändes och hon visste vad det var.
Ischias. Jahapp. Måste väl släpa mig till det där förbannade sjukhuset då. Mamma sa att det enda som hjälper är sjukgymnastik.
Jag är gammal och skröplig. Nu ska jag gå och gråta i ett hörn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se