Alla inlägg under juli 2007

Av Sofie - 5 juli 2007 09:48

Adde vaknade efter 9 idag, så vi fick sovmorgon igen. En sovmorgon sitter aldrig fel. Det är skönt att få sova, även om man drömmer konstiga drömmar.


Sitter och försöker hitta ork till att fixa frukost. Sen är det dags att börja städa undan det sista, och så packa förstås.

Har hittat ställen som hyr ut bilbarnstolar i Stockholm. Hoppas att det inte kostar allt för mycket. Fast en liten slant är vi ju villiga att lägga ut förstås, för det är ju ändå enklare att hyra än att släpa med oss vår egen stol.. Vi har tillräckligt att släpa på som det är..


Nä, nu måste jag sätta igång!

ANNONS
Av Sofie - 4 juli 2007 22:43

Det gick bra på banken. Inga besvär och bekymmer. Skönt med ett snabbt bankbesök, för en gångs skull.

Lite har vi fått gjort idag. Städa är det ju omöjligt att göra, men vi har röjt så gott det går. Vi har tvättat som dårar, så man har rena och fina kläder att ta med sig. Lite disk finns det kvar, men den fixar vi imorgon. Och packar gör vi också imorgon.
Ska bli skönt när vi äntligen är på väg och man slipper stressa och tänka på så mycket saker.

Jag har varit på stan med mamma och Adde idag. Hittade ett par jeans för 250 kronor, så jag är glad. Jag behövde verkligen nya byxor.. Nästan alla mina byxor är ju trasiga!


Jag mår lite illa. Lite yr är jag också. Inte kul. Hoppas att det går över till imorgon! Jag vägrar bli sjuk. Jag vägrar!

ANNONS
Av Sofie - 4 juli 2007 09:50

Alla fick sig en sovmorgon idag. Adrian vaknade inte förrän 8:48. Najs!


Idag ska vi på banken. Vi ska fixa med lite lån så vi kan betala handpenningen på huset.

Senare blir det att städa, tvätta och packa. Lagom kul, men det måste ju göras.. Men det är skönt att ha så mycket som möjligt klart innan imorgon. Visserligen går planet ganska sent, men ändå. Det mesta av packningen fixar man väl imorgon ändå.


Nu ska jag rota fram frukost.

Av Sofie - 3 juli 2007 21:26

.. jag gör inte mycket annat än skriver här :P


Jag och familjen har varit till Åsa och hennes familj och kollat möbler idag. Skänken var jättefin så den ska vi ha! Jag älskar gamla möbler.
Adde var ganska fascinerad av Alvar. Det är ju roligt med en grabb som är nästan precis lika gammal! Fast när Alvar började härma Adrians skrik, då var det inte lika roligt längre. Alvar härmade ju bara Adrian, men då blev lillfisen minsann rädd och skulle upp i mammas famn. Håhåjaja. 


Hittade shorts till Adde på Lindex idag också. Halva sommaren har gått och kommer man på att grabben måste ha shorts. Nå, bättre sent än aldrig väl?


Köpte en bauta-stor resväska på Wedins också. Kom på att det är bra att ha så lite väskor som möjligt med sig på resan, så då är det väl praktiskt att ha en enorm väska..? Dyr var den, men det var nog värt det.
Då kan man shoppa som ett svin i Stockholm och ändå få med sig allt i bara en väska. Eller två. 


Altajärvi-borna har fått sig ett besök ikväll också. Adrian gillar Linda, Stefan och Pontus. Det är kul. I början var han ganska skraj för Stefan, men nu är det lugna puckar. Han satt t.o.m i Stefans famn idag. Tufft.


Nu ska jag se om vi ska glo nån serie kanske. Om inte datorn låser sig igen. Som vanligt. Ett av Desperate-avsnitten tog 3 kvällar att titta igenom. Jävla dator!

Av Sofie - 3 juli 2007 14:09

Johanna och Hans har varit och hälsat på en stund idag. Himla trevligt att de tänker på oss när de är uppe i lilla Kiruna!
Som tur var hann vi städa litegrann innan de kom innanför dörren också. Det är pinsamt stökigt hos oss. Måste städa ordentligt så det är fint när vi åker.


Vilket är snart! I övermorgon lyfter planet mot Stockholm! Jag längtar. Det ska bli så kul att komma bort en stund.

Vi försöker smida lite Stockholms-planer också.
Nån som har något bra tips på roligheter man kan pyssla med där nere? :)

Av Sofie - 2 juli 2007 21:17

.. har vi skrivit nu ikväll. Vi fick träffa säljarna och gå igenom lite saker, bland annat inflyttningsdatum.
Senast den 15:e september kan vi flytta. Det kan bli tidigare också, säljarna måste bara hitta en ny bostad. De hade ingenting klar nu. Jag hoppas att de hittar någonting snart. Jag vill ju flytta!


Hoff, måste börja städa vår lägenhet imorgon också. Och tvätta allt man ska ha med sig till Stockholm sen. Jag vill gärna att lägenheten är städad och fin när vi åker, så man inte behöver städa direkt när man kommer hem sen.


Jag har börjat skriva en lista på allt vi ska packa också. Jag gör alltid så. Annars får jag hjärnsläpp och så glömmer jag grejer. Jag börjar alltid skriva några dagar i förväg, allt eftersom man kommer på saker att packa, och sen är det bara att bocka av listan när det är packnings-dags. Då går det fort och smidigt och man glömmer ingenting! Smart va?


Nu ska jag mysa i soffan med min karl! Vi har köpt lite smått och gott för att fira att vi snart är husägare!
Ha en bra kväll!

Av Sofie - 2 juli 2007 18:50

Nu är det snart dags. 19.00 ska vi skriva papper. Vi sitter i bilen, vi är snart där, och jag är supernervös. Hjälp!

Av Sofie - 2 juli 2007 13:55

.. skryta lite! Kollade min statistik nyss. Jag har haft 113 besökare den här månaden, och det är ju bara den andra juli idag! Hihi.
Jag blir så glad att det finns några typer där ute som tycker om att läsa min blogg! Puss på er!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se