Alla inlägg under juli 2007

Av Sofie - 11 juli 2007 09:20

.. har det varit. Adrian har sovit ganska bra trots sin lilla förkylning. Idag verkar han också piggare och gladare. Skönt.

Nu håller vi på att göra oss färdiga för att ta pendeln in till stan. Ulf och Jeanette jobbar ju hela dagen, och det blir som trist att bara sitta inne. Vi ska bara strosa omkring och kanske shoppa lite. Ska bli najs.

Vädret däremot verkar inte så mycket bättre. De hade ju lovat åtminstone lite solsken idag, men än är det då mulet.
Imorgon skulle det visst bli soligt. Jag tror det när jag ser det....

ANNONS
Av Sofie - 10 juli 2007 19:09

 

Idag har vi bara varit här "hemma" i Tungelsta och tagit det lugnt.
Vi har varit med Adrian i lekparken, och jag har sprungit runt med kameran i högsta hugg och fotat en massa. Bilderna är för stora för att lägga upp här på bloggen, och jag orkar inte fixa, så ni får tyvärr klara er utan bilder.

Adrian har gått och blivit lite förkyld. Näsan bara rinner, men än så länge verkar han slippa feber i alla fall. Men han har gnällt som tusan hela morgonen. Hoppas han blir piggare snart!


Roger fyller år idag! Han blir ju gubbe snart. 28 år ju!
Grattis älskling!


Imorgon tänkte vi försöka ta oss in till stan och strosa runt lite.
Sen på kvällen åker jag och Adrian till min kära moster och stannar där i en dag eller två. Ska bli kul att träffa dem litegrann också, plus att mamma och Emma också kommer dit imorgon. Kul!!ANNONS
Av Sofie - 9 juli 2007 22:20

Men Aquaria har vi varit på i alla fall. Fina fiskar, men lite besvikna blev vi. Stället var ju pyttelitet! Har fotat lite småhajar och liknande, men man fick inte ha blixt så bilderna blev nog inte så bra..


Har varit inne i Stockholm C också. Jeanette var med oss ett tag där, men sen lämnade hon oss där. Två bybor i storstan, hur skulle det gå?! Men vi hittade, och vi lyckades t.o.m hitta hem igen, med pendeltåg och allt. Skoj skoj! Så nu vågar vi röra oss lite mer här. Kan vara skönt då när Ulf och Jeanette jobbar, så slipper man sitta fast i lägenheten hela dagarna, hihi.


Hittade en kul affär med lite annorlunda kläder. Jag, Roger och Adde har införskaffat varsin rolig t-shirt.
Träffade familjen Larsson också, och vi gick och tog en fika.
Tindra hade köpt en liten båt åt Adrian, och gissa om Adrian var glad åt att se Tindra! Den där gossen är nog kär..

Annars har Adrian fått ännu en idol. Han avgudar Ulf. Eller "ffe" (uffe). Han skiner upp som en sol och Ulf har hjärntvättat Adrian att svara "Uffe" när han frågar vem som är bäst, haha.

Adrian har förresten fått en dagisplats!
Han kom in på dagiset som ligger jättenära där vi bor nu, men vi flyttar ju snart! Snablar vilken otur. Och inskolningen blir i så fall ganska precis då när vi flyttar.
Så vi ska ringa och tacka nej till dagisplatsen, och ställa Adde i kö på ett dagis som ligger lite närmare vårt hus!

Nä, läggdags nu. Måste orka upp imorgon också.

Av Sofie - 8 juli 2007 22:17

..har hänt sen jag skrev sist.
Middagen var god, och de överraskade med efterrätt bestående av tårta eftersom Roger fyller år på tisdag!
Tårtan var supersmarrig. Adrian har också ätit en massa smått och gott, så han var ganska hög på socker där ett tag, hihi. Nu sover han dock sött.

Men annars har vi mest suttit och tagit det lugnt. Alla har varit så sega efter all den där maten ändå, och så detta väder! Gah, det är så trist väder att man blir lite deppad faktiskt. Vi har inte sett solen alls sen vi kom hit. Bara mulet och regn.. Trist!!!!

Och ännu mer trist är det att det verkar som att det inte kommer att bli Skansen tillsammans med Tommy, Maria och Tindra. De hann väl inte riktigt tror jag, de åker ju hem om bara några dagar. De har väl mycket annat på schemat antar jag. Det är ju en grej eller två som ska hinnas med när man väl är här nere i huvudstaden!

Jag vet inte riktigt vad vi har för planer för imorgon. Kanske blir det Aquaria (http://www.aquaria.se) eller Junibacken. Eller så hittar vi på nåt helt annat, men som är minst lika kul! Det beror ju lite på väder osv..


Nu ska jag surfa vidare in på Lunar och Helgon, sen ska jag nog vara lite social. Natti natti!

Av Sofie - 8 juli 2007 16:29

Idag fick vi sova till 10. Adde verkar fatta det här med semester, hihi.

Vid 12 kom vi iväg ut på äventyr. Eller äventyr och äventyr.. Men vi har varit och handlat lite mer! Roger har hittat massor med snygga t-shirtar, och jag har köpt nya träningsskor och träningsbyxor. Alltid bra. Inte direkt vad jag hade tänkt köpa nu under semestern, men jag har å andra sidan länge tänkt på att köpa nya träningsskor.

Snart är det taco-middag. Det ska bli gott!
Vi väntar bara på att Adrians kusin Krister ska komma.

Adrian har många kusiner. Gamla kusiner. Krister fyller 19 år i år!

Jaja, nu ska jag surfa runt lite till, sen ska jag göra nåt mer socialt.
Hej så länge!

Av Sofie - 7 juli 2007 21:36

Vi vaknade sent idag. 10.30 ville Adrian upp. Himla najs, men det känns nästan som att man sovit bort hela dagen..


IKEA har fått sig ett besök idag. Jag älskar IKEA. Lite småprylar har vi shoppat, men vi var tvungna att behärska oss. Det måste ju få plats i väskan också, så vi får med det hem!
Vi får shoppa bättre på IKEA i Haparanda sen, under vår andra semester.

Media Markt har vi varit på också. Jag tror att det hette så iaf.. Himla stort ställe med massor av spännande prylar.

Pizza till middag blev det. Robbans pizzeria eller vad tusan det nu hette, hade bautastora pizzor! Jag och Roger och Adde delade på en, och alla blev proppmätta.. Jeanette fotade mig och pizzan, haha. Kan kanske lägga ut en bild sen när vi är hemma igen, om jag kommer ihåg..

Nu tror jag att vi ska spela poker här.. Jag är helt värdelös på Texas Hold 'Em, men vafan ska man annars göra hela kvällen? Nån måste ju vara den som förlorar först, så det kan ju lika gärna vara jag..

Hörs kanske imorgon igen, om jag råkar sitta vid datorn.
Ha en bra kväll, amigos!

Av Sofie - 6 juli 2007 18:49

Solen skiner visst hemma i Kiruna, men inte här. Typiskt värre. Men det är ganska varmt trots att det är mulet.
På söndag ska visst solen hitta hit. Då blir det kanske Skansen tillsammans med Tommy och Maria och Tindra.


Idag har vi shoppat. Shoppat som galningar!
Okej då, det är mest jag som har shoppat, men ändå!
Kläder i massor har det blivit! Adrian har fått sig några plagg, Roger har köpt en endaste tröja och jag har köpt.. massor. Vi har spenderat 2200 idag. Minst 1800 på kläder. Sen har vi ju fikat och ätit och sånt.. Jag har varit dyr idag. Men nu behöver jag ju inte köpa kläder på länge!

Nu ska jag ta det lugnt ett tag. Sen borde jag nog kika vad Adrian har för sig...

Av Sofie - 5 juli 2007 13:02

Redan om två timmar tänkte vi försöka komma oss iväg mot flygplatsen. Planet går inte förrän 16.30, men det är skönare att komma dit tidigt så man slipper stressa. Vi har ganska mycket som ska med, det är jobbigt att resa med barn, så kommer vi tidigt kan vi checka in i lugn och ro.


Det mesta är packat. Några småsaker fattas, men det får packas när ungen har vaknat. Måste fixa skötväskan också, så man har med sig bra saker på planet. Lite nässpray, nappar, blöjor och leksaker bara för att nämna några saker. Ungen måste underhållas! Dels för att sitta still (orkar inte jaga unge över hela planet) och så måste man lyckas få honom på andra tankar om han får för sig att börja vråla. Ont i öronen kan man ju få (det är där napparna och nässprayen kommer in)!


Kände mig superstressad tidigare, men nu börjar det lugna ner sig litegrann. Nu känns det som att vi faktiskt kanske hinner. Jag hatar att stressa. Stress gör mig till en hemsk människa. Jag blir lättirriterad och sur, och då får man ju tänka att jag inte är så lätt att ha att göra med redan från början. Jag tycker synd om min familj ibland..


Sitter och väntar på min mor nu. Hon skulle komma förbi en sväng innan vi åker. Sen kommer vi nämligen inte att ses förrän i augusti nångång, så man får passa på att ses när man kan! Fast jag vet ju att hon skiter i oss, det är ungen hon vill träffa!


Nä, nu hinner jag inte sitta längre.
Jag ska försöka uppdatera bloggen om jag kan! Annars "ses" vi igen den 17:e. I'll be back!

Glad sommar på er, och HA DET BRA!!!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se