Alla inlägg under juli 2007

Av Sofie - 26 juli 2007 13:20

Maria och Tindra har varit och hälsat på en stund. Najs najs!

Adrian älskar Tindra. Åtminstone när hon inte är här.
Hon kan vara den första han frågar efter på morgonen och han kan tjata om Tindra hela dagarna.
Men när hon väl kommer och hälsar på, ja då är det inte så roligt längre.

Tindra vill ju leka med Adrians leksaker! Huvaligen, det går väl inte för sig! Så Adrian blir lite purken och vill bitas och slåss lite.

Men idag har det faktiskt gått bättre än vanligt.
Efter en smula skäll så la han boxarhandskarna på hyllan och började kramas och pussas istället.
Det är roligare att vara med på pusskalas än att titta på boxningsmatch.

När de skulle gå hem fick jag också en stoooor kram av Tindra. Hon är som go, den där lilla (stora!) damen!

ANNONS
Av Sofie - 26 juli 2007 10:12

Igår började vi flytt-rensa. Vi hann bara med ett av förråden, det andra förrådet och garaget ska vi försöka hinna med idag.

Det var kul att rensa lite. Jag hittade gamla saker som jag hade glömt bort att jag hade!
Det mesta slängde jag bort. Jag är super-nostalgisk och sentimental egentligen, men igår var jag stark och slängde bort det mesta. Lite ska vi ge till typ Röda Korset. Det känns så onödigt att slänga bort hela, fina och fungerande saker.

Jag hittade en av mina och Eves gamla brevböcker. Den sparade jag. Det ska bli kul att läsa den sen vid tillfälle!

Men som sagt, det mesta slängde jag bort.
Dels vill jag inte bära och flytta en massa onödigt (och jag lär ju inte sakna det, jag hade ju t.o.m glömt bort att jag hade det) och sen så vill jag börja vårt nya hus-liv med nya saker. Jag vill börja om.

ANNONS
Av Sofie - 24 juli 2007 10:08

Adrian har sovit hela natten igen, och i egen säng dessutom! Naaaaajs!

Snart är penicillinkuren över också. 5 ml ikväll, sen är det finito! Skönt. Men det har varit lätt denna gång. Fastän det är äckligt så behöver man inte ens brottas, han ligger där så snällt i famnen och tar medicinen. Nu imorse så t.o.m log och pratade han litegrann medan han fick medicin. Det är ju nästan lite tufft. Min duktiga unge!

Nu ska vi bygga lite med tågbanan! Adrian älskar att köra med sina små tåg. Mamma och pappa tycker också att det är lite småroligt, hihi :)

Av Sofie - 23 juli 2007 14:04

När vi var i Stockholm var jag in på Panduro och shoppade loss bland pärlor och andra smyckes-tillbehör.

Idag öppnade jag min pysselpåse och pysslade lite.
Två örhängen har jag gjort, och nu håller jag på med ett halsband. Kanske inte det vackraste världen har skådat, men det är så KUL!

Av Sofie - 23 juli 2007 11:55

Så gammal blir min lilla skrutt idag! Han börjar bli så stor!!
Idag så upptäckte jag att han kan ju räkna!
Jag städade ur skafferiet och hade tagit fram en massa bunkar som skulle slängas. Då plötsligt hörde jag Adrian sitta och räkna. "Fyja, fem, sex.." lät det, hihi. Visst har jag en duktig unge? :)

Jo, jag är lite i städar-tagen. Det är sååååå stökigt här nu så man blir nästan illamående när man ser det.
Plus att jag tänkte att man kan ju rensa det som rensas kan innan det blir superpackning och flytt.

Nu lunch!

Av Sofie - 22 juli 2007 23:19

Igår kväll var jag till Eve och kikade på alla människor som drack och hade skoj. Okej, jag drack tre cider, men jag blev inte desto mer påverkad. Dock så vågar man vara lite extra flummig när alla andra ändå är så packade ;)
Lyckades tjata till mig lite SingStar! Det är ju bara för kul, trots att man inte kan sjunga för fem öre..

Idag har vi tagit en dagstripp till Olkamangi. Det var najs.
Rogers pappa har stuga där nämligen, och just nu är Rogers bror + familj på besök där. Adrian har tjatat länge om ooffe (Uffe) och affa (faffa), så han har haft superkul där. Och han blev alldeles betagen i ennisch (dennis). Dennis är en av Adrians otaliga kusiner.

Vi har kommit hem ganska nyss. Det blev lite sent, men äh, det gick ju bra.
Adrian slockade som ett ljus direkt när vi for hemåt, han har inte vilat nåt på dagen idag heller (han var vaken hela dagen igår med..).

Gonatt!

Av Sofie - 20 juli 2007 18:36

Vi har strosat runt på stan idag. Vagnen glömde vi hemma, så Adrian har fått springa fritt! Oj vad spännande det var inne på Brio, och han har tjatat till sig en åktur i nästan varenda hiss i centrum! Adrian älskar massor med saker, men hissar, bussar och traktorer - det är nog det bästa som finns!

Han verkar lite gladare nu. Han sitter själv i soffan och ritar lite.
Lite penicillin, Alvedon och mat är allt som behövs för att hålla en sjuk unge på relativt bra humör.

Vi har nämligen ätit en riktigt smarrig middag idag. Adrian sa "nam!" direkt efter första tuggan. Roger har lagat en smarrig röra bestående av grillad kyckling, bulgur och grädde. Och så grönisar till förstås. Jag säger som Rachel Ray: Yum-o!

Snart ska vi ut och åka lite bil. Så trist att sitta hemma hela kvällen och eftersom nästan alla är bortresta finns det inte så många att hälsa på hos. Så det får bli en gammal hederlig raggarrunda, hehe!

Av Sofie - 20 juli 2007 10:17

.. har Adrian blivit sjuk.

Han blev ju lite förkyld nere i Stockholm men det har bara varit lite snuva, ingen feber eller liknande.
Men igår blev det värre. Han vaknade vid 23.45 ungefär och började skrika. "Ajajaj!" lät det i en timme ungefär. Både jag och Roger tänkte "jaha, öroninflammation igen". Vi har ju varit med ett par gånger nu, så vi vet vad som gäller; höja upp huvudändan på sängen, nässpray och Alvedon.
Men ingenting blev bättre så vi ringde akuten. Mycket hjälp man får där.. De sa bara det vi redan hade fixat och så sa de att vi skulle få en tid imorgon bitti (idag alltså).
Som tur var lyckades Adrian somna vid 1-tiden, så lite sömn har vi fått.

Så imorse blev det då läkarbesök. Och visst är det öroninflammation igen. Fast dubbelsidig denna gång! Min stackars unge!
Så nu är det penicillin som gäller i 5 dagar. Han fick dubbel dos denna gång, så 5 ml morgon och kväll, i 5 dagar.
Läkaren skulle skriva en remiss till öron-nånting (mitt minne ni vet), och så ska de kolla om de måste sätta in rör i Adrians öron.


Nu ligger den stackars pojken och vilar. Han var dödstrött.
Men det är skönt med penicillin iaf. Oftast blir det ju bättre nästan direkt. Så inatt kommer han förhoppningsvis kunna sova.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se