Direktlänk till inlägg 31 juli 2007

Nya kläder.

Av Sofie - 31 juli 2007 21:51

Jag och Adrian har varit på stan med Maria och Tindra idag. Adrian har fått sig lite nya kläder. Ett par jättecoola jätteröda jeans, ett linne och en t-shirt. Allt för bara 218 kronor. Riktigt bra. Lite stort är det förstås ännu, men min unge ska väl förhoppningsvis växa lite till..

Annars har vi mest tagit det lugnt idag. Regnet gör ju att man inte har så stor lust att hitta på något..
Hemmagjord pizza har vi ätit till middag. Pizza med kyckling, pesto och ost. Yum-o! Emma åt med oss också. Trevligt!

Adrian är helt galen i Emma. Han vill sitta i hennes famn hela tiden, och han vill pussas och kramas. Supergulligt!

På bara några dagar tycker jag att Adrian har förändrats massor. Man förstår honom bättre, och han förstår nästan allt man säger åt honom (men för det mesta struntar han ju i vad man säger ändå..). Jag har upptäckt att han ju kan räkna litegrann! Varje dag blir jag förvånad när jag upptäcker att han kan nåt nytt. "Jaså, kan han det nu också?" Jag blir bara så imponerad - när tusan blev min unge så stor?

 
ANNONS
 
Jennie

Jennie

1 augusti 2007 08:54

Ibland kan man fundera om ngn alien har tagit över ens barns kropp när de uppvisar oanade färdigheter för sina ont anande föräldrar *s*

http://2vuxna2barn.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se