Direktlänk till inlägg 26 juli 2007

Förråd nummer 2

Av Sofie - 26 juli 2007 20:43

Idag har vi rensat i ännu ett förråd. Jösses vad skräp man samlar på sig!
Jag har fått stänga av min sentimentala sida idag igen och jag har tvingat mig själv att slänga en massa saker från förr. Lite ont i hjärtat gör det, men bara i nån minut och sen har man glömt det igen.

En del saker går bara inte att slänga.
Några gamla dagisteckningar har fått bli kvar, bland annat.
Jag sa att jag stängde av min sentimentala sida, men helt hjärtlös kan man ju inte vara..

Jag slängde alla mina gamla kläder (mina innan-jag-blev-fet-kläder) också. Eller slängde och slängde.. Jag ska skänka dem till Röda Korset. Jag har sparat dem i hopp om att komma i dem igen nån vacker dag. Men det är ju bara att inse - it ain't gonna happen!
OM nu nån där uppe älskar mig och låter några av mina kilon magiskt försvinna så kan man ju faktiskt köpa nya snygga kläder i så fall...

Nu ska vi kolla Heroes på Xboxen.
Det är en "ny" serie som vi har börjat titta på.
Den är sådär sjukt och äckligt spännande och helt enkelt bra!

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

26 juli 2007 22:01

jag har oxå börjat slänga mina gamla för små kläder..lär inte heller komma i dom..om jag inte får magsjuka i ett par månader..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se