Direktlänk till inlägg 10 juli 2007

"Hemma"

Av Sofie - 10 juli 2007 19:09

 

Idag har vi bara varit här "hemma" i Tungelsta och tagit det lugnt.
Vi har varit med Adrian i lekparken, och jag har sprungit runt med kameran i högsta hugg och fotat en massa. Bilderna är för stora för att lägga upp här på bloggen, och jag orkar inte fixa, så ni får tyvärr klara er utan bilder.

Adrian har gått och blivit lite förkyld. Näsan bara rinner, men än så länge verkar han slippa feber i alla fall. Men han har gnällt som tusan hela morgonen. Hoppas han blir piggare snart!


Roger fyller år idag! Han blir ju gubbe snart. 28 år ju!
Grattis älskling!


Imorgon tänkte vi försöka ta oss in till stan och strosa runt lite.
Sen på kvällen åker jag och Adrian till min kära moster och stannar där i en dag eller två. Ska bli kul att träffa dem litegrann också, plus att mamma och Emma också kommer dit imorgon. Kul!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se