Alla inlägg under juni 2007

Av Sofie - 23 juni 2007 21:42

Tiden går alldeles för fort, jag hinner ju inte med!

Det var ju så mycket jag ville göra nu ikväll när vi är barnlediga. Men vips! Och så är klockan 21:43. Suck.


Det blev inte så mycket städning heller. Det är långt ifrån så städat och fint som jag ville ha det. Får väl städa imorgon också, fastän bossen är hemma då. Men jag har varit duktig och putsat alla fönster i alla fall! Det var välbehövligt, det är väl sisådär 2-3 år sen sist kanske... Jag vet, jag är inte precis världens största städ-fantast.. Men det finns ju så mycket roligare saker att göra! Och vem tusan tänker på om någons fönster är rena eller inte? Inte då jag.


Tommy och Maria har varit förbi en sväng nu på kvällen. Trevligt var det, vi ses inte så ofta längre tyvärr. Roger var så social att han pratade i telefon hela tiden. Men inte är jag bättre jag. Det där med småprat är inte min grej. Det känns så fånigt att sitta och prata om ett ointressant väder eller liknande. Jag måste lära mig sånt där, så folk inte tror att man är helt ointresserad av sällskap. Fast de vet väl att jag är sån.. Jag är inte sur eller obrydd eller så, jag är bara en tyst typ.


Jag vill flytta. Nu. Lägenhet eller hus spelar ingen roll, jag vill bara bort.


Nu ska jag se om jag kan få Roger att lägga på. Sen ska vi väl kolla film och bara ta det lugnt. Det känns lite hemskt att säga det, men det är SKÖNT att vara barnledig!

ANNONS
Av Sofie - 23 juni 2007 16:03

Adrian är hos Sussi. Han har varit där sen innan lunch och han kommer inte hem förrän imorgon.


Vi kom på en briljant idé - storstädning!
Det går segt. Och med segt menar jag just det - seeeegt.
Jag tror att vi har fått ordning på våra papper än så länge. Suck. Bara resten av lägenheten kvar alltså...!


Snart är det dags för middag också. Kanske blir det grillning. Det hade varit mysigt. Och gott.


Ikväll blir det nog film och mys. Ska bli så skönt att få kolla en film i lugn och ro, utan risk för gråt och skrik från en viss liten typ..
Och sen ska vi få sova! Fattar ni? Sova!

ANNONS
Av Sofie - 22 juni 2007 15:23

Vi har varit till Jukkasjärvi och kikat lite idag. Det är ju nästan ett måste när det är midsommar. Adrian och Roger har ätit lite rökt fisk (sik), och jag har mest glott runt. Lite bröd köpte vi. Dyrt, men gott!


Adrian har varit så otroligt grinig idag. Jag vet inte alls vad det är som är fel. Fast just nu är han glad - han har fått lite russin att knapra på. Russin är goda grejer!


Snart ska vi väl åka ut en stund med bilen eller någonting, så Adrian kanske blir lite gladare.


Ha en underbar midsommar!

Av Sofie - 21 juni 2007 13:26

Idag fyller min söta lillasyster år! Hon blir 15!

Helt sjukt. Nyss var hon ju en liten plutt som jag fick hämta på dagis.
Nu är hon femton! Jag kan knappt fatta det.


Dagen till ära så har jag skrivit ett litet rim.
Lagom lamt och dåligt, men det är billigare än att köpa kort, haha!


För länge sen föddes en skrikande grej

som visade sig vara världens sötaste tjej!
Nu efter femton långa år

ger hon mamma gråa hår
Hennes mobil konstant piper och ringer

när killarna efter henne springer

Ikväll ska polarna henne fira

med grillat, fest och bira

Men blir hon alldeles för yster

får hon stryk av storasyster!


Grattis din gamla tjej,

vi Normans älskar dig!


Har skrivit om en annan gammal dikt också.
Blev skitbra tycker jag, haha:


När Emma kom till

var tanken ganska klar

Emma har någonting

som ingen annan har

- världens bästa storasyster!


HAHA!

Nä, seriöst nu.


Grattis Emma! Du är världens bästa syster och jag älskar dig mestast! PUSS!

Av Sofie - 21 juni 2007 13:22

Jag har varit på AF-möte idag också. Det har varit ett fullspäckat schema idag, hihi. Nog har jag ett ganska lugnt liv ändå...
Men det gick bra på mötet i alla fall. Nu blir det inget mer AF förrän till hösten. Och då ska vi på studiebesök på nåt som hette "Jobbvägen". En mjukstart typ. Ska bli kul att se vad det är för ett ställe.


Var på apoteket idag också, och fick ÄNTLIGEN tag på det där nya vårtmedlet - Wartner. Jag vet inte varför, men min kropp verkar inte klara av det där med vårtor. Sist så hade jag vårtor i flera ÅR innan de försvann. Nu har jag fått nya, och jag vägrar vänta så länge igen på att de ska försvinna. Mina äckliga fotvårtor ska bort NU!

Av Sofie - 21 juni 2007 13:19

Tandläkarbesöket gick bra. Min tandläkarskräck är inte så farlig längre upptäckte jag, och det är skönt.

Hålet som skulle lagas var så litet att jag inte ens behövde bedövning. Ändå gick det på nästan 500 spänn!

Men nu har jag tagit abonnemang på tandvård.
Det kostade 800 kronor (för "min" prisklass) om året, men då ingår undersökningar och sånt, och eftersom jag har så dåliga tänder så tror jag att det lönar sig.

Av Sofie - 20 juni 2007 23:33

Jag är trött. Och tidigt ska man upp imorgon. Ändå sitter man här. Ibland är huvudet riktigt dumt.


Jag ska till tandläkaren imorgon, och laga mitt hål. Jag som ville spara en massa pengar till Stockholm. Varför ska det vara så dyrt att gå till tandläkaren?!


Ska på AF imorgon också. Det är meningen att jag ska ha kollat upp en massa ställen jag kan tänka mig att ha praktik på.. Men har jag gjort det? Nä, just det.


Suck.


God natt.

Av Sofie - 20 juni 2007 14:39

Kom på idag att vi åker om två veckor! Helt plötsligt känns det nästan lite stressigt. Men samtidigt kul. Ni anar inte vad jag längtar bort från den här stan!


Jag är så less på att aldrig få ha ordentlig sommar! Vart är solen och värmen? Aldrig i Kiruna i alla fall, det är då ett som är säkert.


Nästa vecka kommer älskade mommo, min moster och mina söta kusiner hit! Vi har inte setts sen februari.. Jag saknar dem så otroligt mycket! Det ska bli så kul när de kommer, och sen får vi ju ses ännu mer sen när vi åker ner. Kul kul!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se