Direktlänk till inlägg 30 juni 2007

Längt!

Av Sofie - 30 juni 2007 13:15

Jag längtar till ikväll! Jag vet bara inte vart och med vem jag ska vara.
Det ska bli så kul med lite fest och barnledighet! Ibland är det skönt med en liten paus från det vardagliga livet.
Det är kul att få fixa till sig och göra sig lite fin (så gott det går iaf..) och få komma ut och träffa lite folk!
Kirunafestivalen är så bra för man träffar ofta folk man annars träffar väldigt sällan. Många kommer ju hem igen, från sina nya hem nånstans söderut osv. Kul kul! Andra träffar man knappt fastän de bor i stan men de jobbar ju hela tiden, eller så sitter de hemma och ugglar. Som jag.


Får se om jag orkar släpa mig ut när Adrian vaknar. Om jag får med mig någon kanske vi tar en vända på stan.
Annars blir det nog att sitta hemma tills ikväll nångång.


Roger är bakis. Surprise surprise, hihi. Men han har haft kul igår, och det är ju huvudsaken.
Roger har köpt massor med cider åt mig. Jag hoppas att jag får bli lite alkoholpåverkad i alla fall. Mina "alkoholproblem" brukar ju sätta några käppar i hjulet annars. Inte kul!

 
ANNONS
 
Lakrisalen

Lakrisalen

30 juni 2007 13:44

Härligt med lite barnledigt:)

http://lakrisal.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se