Direktlänk till inlägg 15 juni 2007

Dagens äventyr!

Av Sofie - 15 juni 2007 22:07

Jag trodde inte att vi skulle göra så mycket idag, men lite har det blivit ändå. Dagen har innefattat promenader, god mat, tårta.. Och mer tårta.


Dagen började förresten på ett ganska bra sätt. Jag vägde mig och upptäckte till min stora gläjde att jag är nere på min innan-jag-blev-med-barn-vikt. Tufft. Eller jag ljög lite. Innan graviditeten vägde jag 64 kg. Idag vägde jag 64.4 Hihi!


På förmiddagen gick vi på stan, jag och grabben. Eve och Peka kom sen också. Kuligt med sällskap, och kul att hinna träffa Evelaiset litegrann innan de åker iväg på lyxsemester!


Fick mina kläder från La Redoute idag också!
Allt utom skorna och byxorna passade. Typiskt, men jag är glad ändå. Men min bruna top kom inte, den kommer först i juli. Trist.


På eftermiddagen, efter att Roger åkt till jobbet, så knallade jag och grabben ner till ungens mommo. Hon hade gjort skolavslutnings-tårta.
Strax innan vi är framme ringer min fader och undrar vart jag håller hus. Ska jag inte komma snart?
Det visar sig att jag skulle äta middag där. Mitt minne och jag är inte så bra på att samarbeta. Nåja. Det fick bli en snabbvisit hos mommo (fast två bitar tårta hann jag med) och sen skjutsade hon oss till pappsen. Tack mamma.

Där blev det god grillmat och mer tårta. Två bitar igen. Inte bra. Men det är ju så gott med jordgubbar!


Adde har charmat och underhållit alla. Han är så social, glad och rolig, min son. Inte tusan har han fått det från mig!


Det blev en sen kväll. Efter 21 var vi hemma, och 21:40 ungefär kom han i säng. Men det gör inget tycker jag, det är ju inte direkt ofta det blir så. Adrian måste ju också få "festa" och ha en rolig kväll då och då.
Det är ju inte skolavslutning ofta precis..


Nu ska jag göra mig klar för sängen.
Får se om jag kan somna ikväll.. Igår låg jag vaken till 02:00 pga smärtor i benen. Idag gör det lite ont fortfarande, men nu är det värst i svanken. Ajaj.


Gonatt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards