Alla inlägg under maj 2007

Av Sofie - 3 maj 2007 19:43

Erkänn, ni trodde inte på mig när jag skrev att jag skulle städa idag. Fan, inte ens jag trodde ju på det! Men jodå, lite har jag faktiskt städat! Diskat, tvättat och dammsugit har jag gjort. Och plockat. Detta eviga plockande. Men det blir ju så när det är en viss person som hela tiden rotar och undersöker.


Har varit till mamma en sväng ikväll också. Skönt att komma ut en stund och se nåt annat. Och Adrian blir alltid så glad när vi åker dit. Han är mommo-tokig!


Nu ska jag ta det lugnt i soffan en stund, vänta på CSI och sen efter CSI är det sängen som gäller. Fel om dan bara kunde ta slut nångång. Hoppas att nästa dag är roligare och bättre. Och mindre snöig. Gonatt!


Dagens test: The Simpsons Personality Test

 You are Homer Simpson!

You're just an ordinary, all-American working Joe...

With a special fondness for pork rinds and donuts.

You will be remembered for: your little "isms" and philosophies on life

Your life philosophy: "Weaseling out of things is important to learn. It's what separates us from the animals ... except the weasel."


ANNONS
Av Sofie - 3 maj 2007 10:06

Idag ska jag fanimej städa!

Joho, det ska jag visst!

Så det så.

ANNONS
Av Sofie - 2 maj 2007 19:58

Jahapp. Ännu en kväll har anlänt. Dagarna bara susar förbi tycker jag.


Idag har vi inte gjort mycket alls. Det blev inte så mycket städning som jag hade tänkt. Fast fint i köket har vi i alla fall, och det är skönt. Tack gode gud för diskmaskinen!


Har varit till pappa en sväng ikväll också. Han behövde Roger-hjälp med att ställa in nya tvn. Alltid trevligt att hälsa på där. Man blir alltid bjuden på gott te, eller kaffe fast det dricker ju inte jag. Blä.


Ikväll är det inget bra på tv, så vi ska kolla nån serie på Xboxen. Antingen Desperate, Gilmore eller Grey's. Det är skönt att kunna välja och vraka.


Dagens test: What Tattoo Should You Get?


You should get an all over tattoo.


Outrageous and funky
Because you should never have to choose just one tattoo

Av Sofie - 2 maj 2007 10:55

Gomorron! Eller nä, inte är det väl morgon längre? Särskilt inte när man klev upp klockan 07:00. Adrian vaknade, knuffade på mig och påpekade att han var hungrig. Så det var bara att kliva upp och äta frukost!


Nyss har jag och Adde varit duktiga och städat i köket. Adrian stökade bara litegrann, och han förstår ju när man säger "sätt tillbaka den där", så på sätt och vis har ju han också faktiskt städat. Sen delade vi på en clementin, och rev lite morötter till lunchen. Det är viktigt med grönisar till maten! Jag brukar slarva, men det har blivit bättre nu för man vill ju att Adde ska få i sig nyttigheter i alla fall.


Usch. Vi har 5 soppåsar i hallen! Roger får ta ut dem när han kommer hem sen... Inte bra att städa, man får ju massa äckliga påsar i hallen ju ;)


Nu vill Adde ha lite sällskap, så datanörd-morsan avslutar nu. Hejs!

Av Sofie - 1 maj 2007 18:46

Det var himla kul att träffa Emelie igen. Först nu fattar man hur mycket man har saknat henne. Tiden har ju gått så fort, så på ett sätt så känns det som att hon knappt varit borta. Men ja, nog har man saknat henne alltid!


Jag åt smörgåstårta också. Jag som inte ens tycker om smörgåstårta. Men jo, det var ganska gott. Med rostbiff. Den med räkor på vågade jag inte testa. Räkor är läbbigt. Adrian åt också smörgåstårta. Men min unge tycker ju om typ allting, så varför blir man ens förvånad längre. Han matvägrar dock rätt så hårt. Men bröd äter han alltid. Min lilla bröd-unge! Hoppas han skärper sig med maten snart...


Adrian hade fått en present av plastmommo också. Hon och pappa var i Narvik igår, och då köpte de lite kläder till Adde. En t-shirt, ett par byxor och coola solglasögon! Adde älskade solisarna och ville ha på dem hela tiden i vagnen på väg hem :)


Ugly Betty idag! YAY!


Dagens test: The World's Shortest Personality Test

You are pure, moral, and adaptable.
You tend to blend into your surroundings.
Shy on the outside, you're outspoken to your friends.You believe that you live a virtuous life...
And you tend to judge others with a harsh eye.
As a result, people tend to crave your approval.

Av Sofie - 1 maj 2007 10:23

Idag, vid 3-tiden, ska vi till pappa och äta lite smörgåstårta. Min plastsyrra kommer hem från Australien idag!! Ska bli kuligt, jag har saknat henne. Hon har varit borta sen juli tror jag.. Länge i alla fall! Så det ska bli så kul att träffa henne igen, och se alla bilder som hon tagit!

Och hon har ju inte sett Adrian sen han var 6-7 månader. Ska bli kul att se vad hon har att säga om sötnosen. Jag tror Adrian kommer gilla Emelie. Han älskar ju söta tjejer och Emelie är ju sötare än socker!


Idag har jag bestämt mig för att städa lite. Och så har jag bestämt mig för att göra småplättar till lunch. Enkelt och bra.

Emma kommer mest troligt och hälsar på idag också. Skoj skoj! :D

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se