Alla inlägg under maj 2007

Av Sofie - 6 maj 2007 09:10

Vet inte ännu heller om det blir träning idag, men jag skulle gissa på att det inte blir det.. Nåja, vi får se.


Roger fick tydligen åka på utryckning inatt, vid 3-tiden. Stackarn. Det blir en lång dag på jobbet för herr Norman idag.


Adde vaknade 7.14 idag. Precis samma tid som igår. Men han strulade igår, så jag gick och la mig 21.23 Haha, vadå pensionär? Men jag fick ju sova länge ändå tack vare det. Skönt.


Nu ska jag byta blöja på min unge. Wohoo!

ANNONS
Av Sofie - 5 maj 2007 21:14

Dagens test: What Will Your Famous Last Words Be?


"So, you're a cannibal..."

ANNONS
Av Sofie - 5 maj 2007 21:01

10029 steg blev det idag. Man ska ju gå 10000 steg om dagen, så jag klarade mig ganska precis hihi. 7.54 km. 626 kalorier brände jag idag. Tufft. Måste använda stegräknaren mer ofta, det är ju kul!


Får se om det blir nån träning imorgon. Jag frågade mommo lite snällt, men hon visste inte förrän imorgon om hon kunde vara barnvakt. Trubbel i paradiset tror jag.


Har sett Cold Case nyss. Det enda vettiga på tv under lördagar.
Gonatt!


Ps. Såhär glad kan man vara när man äter. Bilden är tagen i mars, så den är ju inte nyast, men han ser ganska likadan ut, haha. Han ändras inte såå mycket från månad till månad.

Av Sofie - 5 maj 2007 17:08

Sådär. Nu har jag varit till Ö&B och Coop. Visst är jag väl duktig? Stegräknaren kom jag ihåg också. Det är så kul att se hur långt man har gått och så. Men än är ju inte dagen slut, jag ska försöka hålla mig från att tjuvkika på mätaren innan kvällen.


Det var tungt att gå hem från affärerna sen.. Bara Adde och vagnen tillsammans väger ca 25 kilo! Knuffa på det + två tunga kassar och ett blöjpaket.. Vem behöver gå på gymmet?!


Öh, jag hade ju behövt gå på gymmet! Hade jättegärna velat gå imorgon, men det beror på om jag kan få barnvakt. Roger jobbar ju så utan barnvakt kan det bli svårt (läs: omöjligt). Ska fråga mommo lite snällt senare.

Av Sofie - 5 maj 2007 10:59

Nya ord i Adrians vokabulär: "kaka" = anka. "schii" = fisk.


Idag har vi inte gjort mycket. Bara varit hemma och tagit det lugnt, precis som alla andra mornar. Jag har fixat håret och gjort mig klar, jag tänkte nämligen ta en promenad när Adrian ska sova.
Jag behöver handla litegrann och istället för att vara slö och gå på Konsum, som ligger några stenkast bort, tänkte jag knalla ner till Ö&B och Coop. Försöker få tag på Adrians mommo för att se om hon ska med på promenad, de bor ju efter vägen ändå, men det tutar envist upptaget. I värsta fall får jag väl gå ensam, men det är skönt det med. Då kan man ju lyssna på musik.


Roger kom hem ganska tidigt igår. Skönt. Vi såg Criminal Minds tillsammans iaf, så vi fick ju imgås litegrann innan läggdags. Nu jobbar han sitt ordinarie skift, och sen har han jour igen efter jobbet. Hoppas de inte ringer ut honom ikväll också. Nåja, han har ju ledigvecka nästa vecka, då får vi umgås tills vi nästan är less på varann :)


Nu ska jag snart börja med lunch. Men innan dess ska jag nog leka med mitt söta lilla barn en stund! Ha en bra dag!

Av Sofie - 4 maj 2007 19:54

Evelina och Elias har hälsat på idag. Det är alltid lika roligt, och alltid lika stökigt av nån anledning, när de kommer på besök. Lyckades faktiskt komma ihåg kameran denna gång! Helt otroligt.

Kan ju bero på att jag fotat Adrian nästan hela dagen. Jag kom på att jag inte fotat mitt barn alls under hela april! Så det var som dags. Eller ja, fotat med mobilen har jag ju gjort, men det är ju inte samma sak.


Hoff, min unge är en riktig klätterapa!

Och nej, det är inte alltid sådär stökigt hemma hos oss. För det mesta, ja, men inte alltid! ;)


Roger har jour nu under helgen, och han fick precis åka iväg på en utryckning. Suck. Har ingen aning om vi kommer ses mer ikväll. Jobbar han länge så kommer vi inte ses förrän imorgon eftermiddag. Trist!


Dagens test: How Cynical Are You?


You are 52% cynical.

Yes, you are cynical, but more than anything, you're a realist.
You see what's screwed up in the world, but you also take time to remember what's right.


Oj

Av Sofie - 4 maj 2007 08:05

Upptäckte precis att klockan bara är 08:05. Jag trodde att den var närmare 10. Men det blir väl så när man kliver upp 06:25. Jag är ju van vid att kliva upp vid 8-tiden. Är relativt pigg också. I alla fall om man betänker att jag sovit ca sex timmar. Jag har ju börjat vänja mig vid 7-8 timmars sömn per natt nu. En god natts sömn är lyx. Tänk på det alla ni som inte har småbarn. Sov medan ni kan!!


Adrian sitter och leker med tärningar. Han kastar dem och plockar med dem. Bildar rader. Han är så söt!

Av Sofie - 4 maj 2007 08:00

Idag har jag varit riktigt ambitiös. Jag har rensat och ordnat i min "Blandat"-mapp. Den innehåller en massa låtar. Den var stökig, jag vill ha ordning och reda. Rätt stavat ska det vara, och inga onödiga siffror på dumma ställen.


Tänk om man skulle vara så duktig gällande lägenheten också? Jag är ju en riktig pedant och perfektionist egentligen. Jag har bara.. gett upp. Vi har så mycket grejer så det går inte att städa längre. Hur mycket man än plockar så ser det ändå stökigt ut.


Jag funderar på att ta en promenad senare. Ner till Ö&B. Om jag orkar. Jag blir deprimerad när det snöar. Jag längtar ju efter sol och värme! Går jag ut blir jag ju än mer medveten om att det faktiskt snöar, så då är det lättare att stanna inne. Men jag hade verkligen behövt avfallspåsar. Och smör.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se