Alla inlägg under maj 2007

Av Sofie - 10 maj 2007 09:00

God morgon!


Idag ska vi äntligen och titta på ett hus. Det är allt för länge sen sist!
Saturnusvägen är det som gäller idag. Det var visst bara vi och ett par till som hade anmält intresse. Ska bli skönt att slippa trängas med folk. Klockan 11 är det dags!


Vi åt middag på Nan King igår. Känns som hundra år sen sist. Men åh vad gott det var. Eve säger alltid att den kinesiska combon är så god, så jag tänkte att jag måste ju testa. Och jo, nog var det smarrigt alltid!
Adde käkade spaghetti och köttfärssås. Han charmade hela personalen, hihi! Särskilt en kvinna, som kom och ville prata med honom hela tiden. När vi betalade så gullade hon med honom hela tiden, och gav honom en godisklubba. Men nog är han söt alltid, min lilla charmknutte.


Nu ska jag göra mig klar så vi kan ge oss av vid 10. Ska på InterSport en sväng och kolla efter sådana där gångstavar. Jag vet - jag är en TANT!

ANNONS

KUL

Av Sofie - 9 maj 2007 21:06

Jag, Roger och Adde har varit på stan en stund idag, tillsammans med Eve och Elias. Roger och Adde strosade mest själv och jag gick med Mikkosarna. Elias är så söt! :)


Ooh, jag bara måste berätta! Jag har gjort nåt så KUL idag!
JAG HAR KÖRT BIL! Satan i gatan vad kul det var! Superläskigt såklart också.. Både vill och inte vill köra igen imorgon. Var så satans nervös. Men nu har jag testat i alla fall. KUL KUL KUL! :)


Dagens test: How's Your Taste In Music?


Your taste in music:


90's Alternative: High Influence
Adult Alternative: High Influence
Classic Rock: High Influence
80's Rock: Medium Influence
90's Pop: Medium Influence

ANNONS
Av Sofie - 9 maj 2007 11:28

Blir man utmanad så blir man. Jag har inget val; jag MÅSTE lägga upp listan här ju! Läs och förundras!Tre jobb jag haft i mitt liv: Räknas mitt enda sommarjobb? Annars NADA :(

Tre platser där jag har bott: Kiruna, Kiruna och öhh.. Kiruna!
  
Tre serier jag gillar att se på TV: Criminal Minds, Gilmore Girls och Desperate Housewifes!


Tre platser där jag semestrat: Gotland, Öland och Alanya

Tre av mina favoriträtter: Tacos, thai-mat och Rogers lasagne

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: någonstans utomlands, i tyresö och i min välfyllda skattkammare

Tre saker jag drömmer om: semester med mina grabbar, massor med pengar och ett friskt och lyckligt liv


Tre personer jag utmanar: Eve, Kicki och Peka!

Av Sofie - 8 maj 2007 20:05

Det blev promenad idag ändå.
Pappa kom förbi när vi käkade lunch. Han berättade att han cyklat hit och att det inte alls regnar längre, och att luften är så frisk och härlig. Lät så lockande att jag lät mig övertalas till en promenad ändå.

10 minuter hann vi promenera, Adde hade precis somnat. Då kom ösregnet. Och snön. Huvaligen. När jag var vid Coop var jag sjöblöt. Hittade ett torrt ställe att stå på, och ringde Sussi. Och jäklarimig, hon var på Coop! Vi träffades där, och jag fick hennes nycklar så jag kunde gå hem till dem och torka. Det var himla snällt, TACK!
Bjöd på middag gjorde hon också. Adde slukade allt, hihi.
Stannade där till efter kl 18, då kom Roger och hämtade oss. Sen har vi varit på Coop (välbesökt ställe idag!) och nu är vi äntligen hemma!Nej Anna, jag har INTE glömt bilderna. Förlåt, men tiden går så fort jag så jag har helt enkelt inte hunnit. Ska försöka fixa det imorgon. FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!Ugly Betty är ju på tv nu! Och så sitter jag här. Dumma mig.
Sen ska jag se House. Desperate har jag ju redan sett, orkar inte glo igen ;)


Dagens test: What Advanced Degree Should You Get?


You should get a PhD in Liberal Arts (like political science, literature or philosophy)


You're a great thinker and a true philosopher.
You'd make a talented professor or writer.Av Sofie - 8 maj 2007 11:02

Jag som tänkte vara duktig och ta en långpromenad efter lunch då när Adrian ska sova. Men jag råkade precis titta ut och fick se ösregnet. Jag som inte har regnkläder funderar på att ställa in promenaden. Kanske kan gå i eftermiddag istället, om det slutar regna. Adrian klarar ju sig, han ligger ju nerbäddad i en skön åkpåse, och så har man ju regnskydd på vagnen. Men jag då? Jag vill inte bli genomvåt och förkyld. Nä, vi senarelägger promenaden.


Städningen går.. framåt. Det går inte så fort, men litegrann har jag städat. Nackdelen med att spela musik när man försöker städa är att man börjar dansa och sjunga hela tiden, haha. Får ju ingenting gjort!
Adde tar det lugnt han. Han sitter så snällt och tittar på Extreme Home Makeover. Snart ska vi äta lunch. Det blir rester från igår. Thai-mat! Det är så gott. Hela familjen är galen i thai-mat :)


Nånå, kanske försöka städa lite till innan lunch... Kanske.. Zzz...

Av Sofie - 8 maj 2007 09:43

Tänkte bara starta datorn för att få tillgång till städ-musik, men självklart fastnar jag. "Ska bara läsa allas bloggar först, SEN börjar jag. Men, jag skriver i min också, SEN börjar jag. Kollar bara Lunarstorm snabbt också, SEN börjar jag." Nog är man hopplös ibland.


Lyssnar på 4 Non Blondes - What's Up. Det var inte igår! Men jo, den är lika bra som förut.


Men fan Sofie, gå och STÄDA NU!!!!

Av Sofie - 7 maj 2007 18:41

Suck. Jag är besviken och ledsen idag. Hela dagen har gått i depressionens tecken, och det är inte kul alls.
Jag vet precis vart det gick fel.
Roger och jag satt och pratade om lunch. Funderingarna kretsade kring Kafe Rost såklart. Men så - Rogers telefon ringer. Och javisst är det från jobbet. Och så blev man ensam. Igen. Trist!
Och fast jag inte menar det går min besvikelse ut över Adrian. Jag har haft noll tålamod idag. Han märker det såklart, och blir extra pipig och gnällig.


Roger ska jobba tisdag och onsdag också. Trist. Det känns som att jag bara är ensam hela tiden. Eller så känns det så idag för att jag är så nere. Jag vet inte riktigt. Hur som helst är det jävligt trist.
Jag vill bli glad nu.

Av Sofie - 6 maj 2007 21:06

Jag hade tänkt göra massor idag. Efter att Adrian tagit sin tupplur alltså. Hinna handla, gå med Maria och hälsa på hos Eve och grabbarna en sväng.. Men Adrian sov så länge! Han somnade strax efter 12, sen fick jag gå och väcka honom strax efter tre! Det var bara att gå och handla direkt och sen förbereda för middag. Hann ju inte med nånting!


Emma kom och hälsade på en sväng i alla fall, efter min tur till Konsum. Alltid trevligt och kul när syster är på besök. Bjöd henne på middag också. Jag gjorde "krispig kycklingfilé". Har aldrig gjort det förut, men det lät så gott så jag var ju tvungen att testa. Och helt okej var det, t.o.m Emma tyckte om! ;)

Mommo kom senare också och hälsade på. Adrian är så mommo-tokig nu. Varje gång ytterdörren öppnas så säger han "mommo".

Och på tal om att prata.. Jag och Addes mommo pratade om Roger och om hur länge han skulle jobba ikväll. Jag sa att Roger slutar åtta. Då sa Adrian "schuuta åtta". Hihi, gulligt värre! Han härmar nästan allt man säger. Han säger fortfarande "schuttiåtta" ibland. Det är ju flera veckor sen jag sa det, men han kommer ihåg!


Nu ska jag umgås med min man som äntligen är hemma. Gonatt!


Dagens test: The Three Question Personality Test


Your personality is: Guardian


You are sensible, down to earth, and goal oriented.
Bottom line, you are good at playing by the rules.You tend to be dominant - and you are a natural leader.
You are interested in rules and order. Morals are important to you.A hard worker, you give your all at whatever you do.
You're very serious, and people often tell you to lighten up.In love, you tend to take things carefully and slowly.At work, you are suited to almost any career - but you excel in leadership positions.With others, you tend to be polite and formal.As far as looks go, you are traditionally attractive. You take good care of yourself.On weekends, you tend to like to do organized activities. In fact, you often organize them!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se