Alla inlägg under maj 2007

Av Sofie - 17 maj 2007 22:16

Kan fortfarande inte fatta att jag har knallat 1 mil idag. En mil! Känns ju nästan tufft.


Jag provade en måltidsersättning idag.

Inte för att jag tror på det så mycket, utan mer för att jag inte orkade laga mat. Adrian fick rester och jag provade en Nutrilett Ready-To-Drink-grej. Men fy bubblan vad trist och tråkigt! Smakade inte särskilt gott heller. Vad superless man ska bli om man börjar byta ut goda maträtter mot sådana där! Fan, då knaprar man ju hellre på nån god sallad eller nåt. Bläärgh!


Hmm.. Hemmet och hushållningen har fallit lite i glömska sen jag bestämde mig för att promenera minst en timme om dagen.
Jag hinner ju inte städa, jag är ju ute och knallar! Men det är smällar man får ta.. Får ta igen städningen under Rogers ledigveckor istället. Det går ju fort att röja lite när man är två.


De ringde förresten äntligen om Solvindsvägen idag! Roger jobbar ju som en psyk hela helgen, så de skulle ringa igen på måndag. Men det verkar som att vi ska få gå och titta nångång under nästa vecka. KUL!


Nu ska jag sega framför tvn en stund. Jag har gjort mig klar för sängen, men det är så skönt att sitta uppe i ensamheten en stund och bara koppla av. Riktigt njuta av att man inte har nån man måste passa varenda sekund. Han ligger ju faktiskt och sover (för tillfället), jag behöver inte passa så att han inte tömmer diskmaskinen eller klättrar nånstans eller hittar på andra hyss. Det är verkligen NOLL lugn och ro när Addeman är vaken!


God natt!

ANNONS
Av Sofie - 17 maj 2007 21:13

Jag har varit duktig idag med. Jag har promenerat 2 gånger! Det ni!

Första gången tillsammans med Maria och Tindra. Vi knallade till Trädgårdskonsum och så hem.
Sen har jag promenerat en stund på eftermiddagen också.

Sammanlagt 13 702 steg. Alltså 1,027 mil. 1 MIL. Gissa om jag känner mig überduktig?? Hihi!


Nu ska jag fortsätta kolla CSI Miami. Det är ju reklam nu, men inte så länge till! Sen ska jag bara ta det lugnt tills det är sängdags.
Ha en bra kväll! Natti natti :)

ANNONS
Av Sofie - 16 maj 2007 20:38

Din vuxenpoäng är: 16.7
Din ålder borde vara 30.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Av Sofie - 16 maj 2007 20:19

Jag har fuskat idag med.. Delade en kladdkakebit med syster. Aja baja!
Men idag har jag i alla fall tagit 11 812 steg! Inte illa va?
Det är lika med 8.85 km. 738 kalorier. Känner mig nästan duktig. Bara den där kladdkakan som sabbar allt. Men är man dum så är man...


Eve bjöd på lunch idag. Väldigt snällt, och gott! TACK!

Addes mommo bjöd på middag. Härligt att slippa laga mat själv på hela dagen! TACK för det med!


Nu ska jag leka med Adrian litegrann, så han blir trött innan sängdags.
Orkar inte skriva nån Dagens Test idag. Ni överlever väl? Haha.


Just ja, vi såg Bingo Rimér på apoteket idag.
När vi påpekade det för Emma sa hon:
"Var inte det en tjej??"
Haha, priceless!

Av Sofie - 16 maj 2007 08:47

Jag fuskade lite igår. Jag åt glass med äppleflarn och nougatsås till. Gott men ack så onödigt! Men hör och häpna! Jag har faktiskt godis hemma - det står fullt synligt på en hylla i vardagsrummet - men jag har inte rört den! Inte en endaste godisbit har jag tagit. Det är ju lördagsgodis och är det lördag idag? Nä, just det.


Min promenad igår brände ju lite kalorier, så vi säger att glassen försvann i alla fall. Då känner jag mig lite nyttigare, haha.

Och så blir det ju promenad idag också. Om mina benhinnor pallar.
Gammal skröplig tant? Jag? Nähää..

Av Sofie - 15 maj 2007 22:05

Snacka om att man är en gammal tant. Gårdagens promenad resulterade i höftsmärtor. Tragiskt värre. Men jag struntade i mina plågor och gick på promenad idag ändå! 7443 steg blev det. Inte 10 000, men det får duga. Bättre än inga steg alls, väl?

På väg hem började det regna. Såklart. Men det var skönt med regn idag. Inte alls som när jag promenerade och hamnade hemma hos Sussi på tork. Idag kändes det bra med regn.

Och jag upptäckte att mitt hår blir lite lockigt när det blir blött. Det var roligt, hihi.


Dagens test: What Song Should You Strip To?


Your Stripper Song Is:

I'm A Slave 4 U by Britney Spears

"I'm a slave for you. I cannot hold it; I cannot control it.
I'm a slave for you. I won't deny it; I'm not trying to hide it."

You may seem shy, but you can let your wild side out when you want to!

Av Sofie - 15 maj 2007 10:02

Jag fick sova till 9 idag. Himla skönt faktiskt. Adde vaknade till vid 8, men sen har vi legat och slumrat och gosat ända till 9. Mys!


Ska kanske på stan om nån timme eller så. Måste ju kolla in den där nya affären som har öppnat! Synd att det är så trist väder. Får se om vi kommer oss iväg, eller om vi orkar röra på oss först efter Addes tupplur. Den som lever får se.


Nu tror jag att jag ska klä på mig. Adjö!

Av Sofie - 14 maj 2007 22:27

Jag borde gå och lägga mig.

Ändå sitter man här. Datorn har nån magisk dragningskraft. Eller så är jag bara en riktig datanörd. Kanske en kombination av båda? Eller datorn kanske har en magisk dragningskraft just för att man är en datanörd?

Ni hör ju på mig att jag borde gå och lägga mig.


Dagens test: What Do You Think Of Your Friends?


What You Really Think Of Your Friends:


Emma is your soulmate.

You truly love Nina.

You consider Kicki your true friend.

You know that Petra is always thinking of you.

You'll remember Maria for the rest of your life.

You secretly think Roger is creative, charming, and a bit too dramatic at times.

You secretly think that Annika is colorful, impulsive, and a total risk taker.

You secretly think that Tommy is loyal and trustworthy to you. And that Tommy changes lovers faster than underwear.

You secretly think Evelina is shy and nonconfrontational. And that Evelina has a hidden internet romance.

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se