Alla inlägg under maj 2007

Av Sofie - 28 maj 2007 14:08

Idag fyller världens sötaste och underbaraste Elias 2 år!


Grattis gullunge!!

ANNONS
Av Sofie - 28 maj 2007 14:03

Igår firade vi ju lilla mamma såklart. Jag och Roger köpte några lotter, och Niklas och Sanna köpte en trisslott. På vår lott vann hon 75 kronor, och på deras lott 25. Så 100 kronor i present iaf, det är väl inte heelt dåligt? ;)


Hjälpte mamma att kratta lite också. Det är roligt tycker jag. Jag vill ha en egen trädgård att fixa! Kan jag snälla få be universum om ett hus?


Idag har vi varit på stan en snabbis med Peka. Vi var och köpte biobiljetter färdigt till ikväll, och så var vi på apoteket också.
Det är ganska varmt idag. Inte så jättesoligt, och kanske inte supervarmt, men det känns som riktig vår nu i alla fall. Nu kanske man vågar hoppas litegrann... Det är ju snart juni för bövelen!


Nu ska jag fixa lite musik till min mobil, sen ska jag njuta av lugnet innan lill-Norman vaknar. Hejrå!

ANNONS
Av Sofie - 27 maj 2007 13:50

Eve och Peka kunde visst inte idag. Trist!

Men imorgon! Då ska vi gå! Jag längtar.

Av Sofie - 27 maj 2007 10:16

Jag fick en present av Adrian idag. Ett "presentkort" på 500 kronor att göra vad jag vill med. Han hade gjort ett kort på datorn åt mig. Visst är han duktig min son? Roger hade ingenting med saken att göra, hihi.

Nå, jag vet vad jag ska göra med min nyförvärva förmögenhet i alla fall.

Under Rogers nästa ledigvecka åker vi kanske till Luleå. Så jag ska spara min 500-lapp, och min månadspeng, och så ska jag shoppa där :) Kul kul!


Ja, vi har månadspeng.

Vi har bestämt att efter räkningarna så tar vi 1000 kronor var till "månadspeng". En peng att spendera på vad vi vill bara.

Sen tar vi alla andra kronor som blir över och sparar dem! Fiffigt va?

Vi var tvungna att hitta på nåt, vi är så superdåliga på att spara!

Nu är det ju som dags att spara lite till semester och eventuellt husköp och så. 


På tal om semester - är det nån som har tips på nåt kuligt resmål?

Av Sofie - 26 maj 2007 22:39

Idag har jag och Adde varit på kalas. Elias blir ju 2 år på måndag! Tiden går så fort! Det känns som att om jag blundar lite för länge så kommer Adrian plötsligt att vara 15! Hjälp! Vart tar tiden vägen??


Det är kul med kalas. Och gott med tårta! Det är ju lördag så då får man.. Sen att det är tredje kalaset denna vecka... det struntar vi i va? Inte mitt fel att alla går och fyller år tamejfan samtidigt!
Nu är det bara två födelsedagar kvar i maj.. Puh!


Det var dags för premiäråket med vagnen idag. Jag är verkligen supernöjd! Jag tycker att vagnen är superfin! Den gnisslar (såklart..) när man svänger åt höger (eller var det vänster? jag = senil) men det fixar sig nog bara man orkar smörja vagnen litegranna.

Vår Brio-vagn gnisslar och låter också en massa.. Har tänkt smörja den i ett år nu, men näää.. Undrar hur länge det kommer ta innan nya vagnen får sig en uppfräshning?


Nä, nu får det vara nog med babbel. Jag ska umgås med min karl, sen blir det sova av. Imorgon är det ju mors dag! Min andra! :)

Av Sofie - 25 maj 2007 23:24

Idag har Adrian varit hos Sussi några timmar. Det var skönt, vi hann få ganska mycket gjort.

Ett länge uppskjutet bankbesök blev av. Vi (ehm, jag!) shoppade lite på Lindex (byxa, bh och så en mössa och en jeansjacka till Adde) och så hann vi hem och städa också. Det blev ganska ordentligt städat också. Skönt!
Nu ska jag bara leta fram lite ork till att göra resten.. Typ putsa fönster, torka ur kylen, skura osv.. Och så måste vi ju ställa i ordning på balkongen så man kan börja vara där ute.


Jag tänker på Solvindsvägen ofta. Jag drömmer t.o.m om huset. Det känns som att det hade kunnat bli "hemma". Jag vill så det värker!
Såg annars ett nytt hus på Svensk Fastighetsförmedling idag. Ett stort och fint hus. Vi tänkte gå och titta i alla fall. Kanske blir man så kär att Solvindsvägen verkar vara ett dåligt hus. Fast jag tror inte det.


Idag fick vi äntligen hit Adrians "nya" vagn! Den fraktades hit av snälla människor i deras nyinköpta husbil, hihi.

Det är en Emmaljunga EC Sport. Säljaren var inte säker på årsmodell, men hon trodde att det var en -01:a eller -02:a. Lite solblekt och så är den ju förstås, men sånt bryr jag mig inte om. Jag tyckte den var fin ändå!

Självklart kom ju bärstolen också, som jag köpte samtidigt. Den var jättefin! Hoppas Adrian kommer att tycka om att sitta i den. Måste prova nån dag snart!


Elias har kalas imorgon! Tänk vilken stor grabb han har blivit.. Tyckte att han föddes nyss. Minns precis vart jag var när jag fick höra att han äntligen blivit född, och att han var en pojke, hihi.

Jag blev så glad då, så det ögonblicket glömmer jag nog aldrig.

Ska bli gott med tårta. Inte för att jag behöver tårta, men jag har ätit massor med tårta och päckel denna vecka, så en tårtbit till gör nog ingen skillnad. Och så är det faktiskt lördag imorgon! Så det så!

Av Sofie - 24 maj 2007 22:20

Idag fyllde min lilla mamma år. 45 år har hon hunnit bli nu. Min gamla mamma!

Vi köpte täljstenar åt henne i present. Och en dinosaurieväxt. Hon tog det lite som en pik att hon börjar bli gammal, men så var det ju inte tänkt. Fast när hon sa det tänkte jag att det passade ju bra, haha. Ibland blir saker roliga fast man inte tänkt det så.

Täljstenarna var också ganska kooola. Man kan använda dem som isbitar, fast det är sten. Tufft!


Mamma bjöd på tårta. Och för första gången i hela mitt liv bjöd hon på en köpestårta! Min mamma och tårt-shopping går som inte ihop. Hon gör ju alltid egna tårtor! Men hon hade inte orkat sa hon.

Jag kommer alltid att föredra mammatårta framför köpestårta. Mammatårta är ju så mycket godare! Eller för att citera Addeman: "njam-njam!".


Övningskörde litegrann också, medan vi hade barnvakt. Krypkörning. SKITKUL! Och det kändes som att det gick ganska bra.


Gonatt!

Av Sofie - 23 maj 2007 21:27

Idag har vi städat. Inte så mycket som vi tänkt, men ändå!
Efter lunchen (som tyvärr intogs på Frasses) fick Adde vara med Sussi så vi fick vara hemma och städa i lugn och ro. Lite fick vi gjort i alla fall, och Adde ska vara med Sussi igen imorgon och då kanske vi äntligen blir färdiga. Jag är så less på att bo i detta stök, så nu ska det rensas!

Jag har packat två flyttkartonger med grejer som jag ska ge till nån loppis-butik. Jag har rensat bland leksaker och nallar och stoppat upp dem på vinden. Jag har dammsugit soffan. Har jag inte varit superduktig så säg!


Eve! Jag har också köpt en ny vagn!
En Emmaljunga.. nånting. Jag är senil och minns inte. 900 kronor kostade den i alla fall. En sittvagn.
Köpte den från nån snäll kvinna i Luleå. Min söta svägerska (jag vet att du läser Nettan, Sussi har skvallrat!) var och hämtade den och imorgon ska den skickas hit med bussgods. Köpte en bärstol också. Ska bli kul att testa att bära runt Adde på ryggen. Hoppas han kommer trivas där. Då kan jag gå ut och knalla med mina snygga gåstavar (om de nu inte är jättetrasiga, jag har inte vågat titta) och ha Adrian med mig! Toppen ju!


Har hälsat på i Altajärvi en sväng ikväll också. Det är alltid trevligt där, och jag får nästan alltid Coca-Cola, hihi! Jaaaa, jag veeeet, jag borde inte, men man kan bara inte tacka nej när de bjuder så snällt. Och oftast håller jag mig till ett pyttelitet glas.

Linda och Stefan ska på semester imorgon. Till Stockholm ska de. UTAN BARN! Ja, jag är avis. Som tusan! Jag vill också ha en barnfri semester. Men det går ju inte, det finns ingen som kan vara barnvakt i flera dagar i sträck. Nej, jag har absolut inget emot att ta med mig Addeman på resor, tvärtom! Men det hade varit skönt att i alla fall ha MÖJLIGHETEN att åka iväg själv nångång.


Det har varit en onyttig dag idag. Hamburgare till lunch, och hamburgare till middag. ÄCKLIGT! Och ingen promenad idag, det hann jag inte.

Men imorgon kväll kanske jag hinner gå ut på en promenad. Jag har ju varit duktig i så många dagar nu, inte kan jag sabba det! Det är bara att knalla!


Imorgon ska jag på AF. Jag ska göra nån intresseinventering eller vad det nu hette. Säkert jäääättespännande..

500 spänn på att det kommer visa att jag är intresserad av att jobba med nåt inom bild/musik/form/teater. Alla andra intressetester har ju visat det.


Nu ska jag vara social. Pappsen är och hälsar på!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se