Direktlänk till inlägg 29 maj 2007

Dusch!

Av Sofie - 29 maj 2007 10:36

Jag lyckades duscha! Och det ensam. Ganska imponerande. Jag lekte tittut med Adrian genom kabinens dörrar, och på så sätt lyckades jag hålla honom ute. Visst, det tog några minuter extra att duscha, men tänk vilken tid det hade tagit om jag hade varit tvungen att duscha och underhålla unge samtidigt som jag försöker skydda honom från tvål i ögonen! Plus att man måste torka och smörja och fixa ungen sen också. Nä, han får bada hos Niklas och Sanna en annan dag istället. Då kan han ju sitta och plaska med sitt badskum och leka med badleksaker. Mycket roligare!


Vi hinner nog inte gå ut innan lunch. Eller vi hinner väl, men då måste vi ändå hem så snart igen för att fixa lunch.
Så jag har bestämt att vi stannar hemma, äter lunch, och sen går vi ut så Adde får sova i vagnen!
Ska kanske träffa Sussi på stan sen också. Hon ville vara med Adde en stund, och inte tackar jag nej till barnvakt en stund!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se