Direktlänk till inlägg 23 maj 2007

Städ-dag!

Av Sofie - 23 maj 2007 21:27

Idag har vi städat. Inte så mycket som vi tänkt, men ändå!
Efter lunchen (som tyvärr intogs på Frasses) fick Adde vara med Sussi så vi fick vara hemma och städa i lugn och ro. Lite fick vi gjort i alla fall, och Adde ska vara med Sussi igen imorgon och då kanske vi äntligen blir färdiga. Jag är så less på att bo i detta stök, så nu ska det rensas!

Jag har packat två flyttkartonger med grejer som jag ska ge till nån loppis-butik. Jag har rensat bland leksaker och nallar och stoppat upp dem på vinden. Jag har dammsugit soffan. Har jag inte varit superduktig så säg!


Eve! Jag har också köpt en ny vagn!
En Emmaljunga.. nånting. Jag är senil och minns inte. 900 kronor kostade den i alla fall. En sittvagn.
Köpte den från nån snäll kvinna i Luleå. Min söta svägerska (jag vet att du läser Nettan, Sussi har skvallrat!) var och hämtade den och imorgon ska den skickas hit med bussgods. Köpte en bärstol också. Ska bli kul att testa att bära runt Adde på ryggen. Hoppas han kommer trivas där. Då kan jag gå ut och knalla med mina snygga gåstavar (om de nu inte är jättetrasiga, jag har inte vågat titta) och ha Adrian med mig! Toppen ju!


Har hälsat på i Altajärvi en sväng ikväll också. Det är alltid trevligt där, och jag får nästan alltid Coca-Cola, hihi! Jaaaa, jag veeeet, jag borde inte, men man kan bara inte tacka nej när de bjuder så snällt. Och oftast håller jag mig till ett pyttelitet glas.

Linda och Stefan ska på semester imorgon. Till Stockholm ska de. UTAN BARN! Ja, jag är avis. Som tusan! Jag vill också ha en barnfri semester. Men det går ju inte, det finns ingen som kan vara barnvakt i flera dagar i sträck. Nej, jag har absolut inget emot att ta med mig Addeman på resor, tvärtom! Men det hade varit skönt att i alla fall ha MÖJLIGHETEN att åka iväg själv nångång.


Det har varit en onyttig dag idag. Hamburgare till lunch, och hamburgare till middag. ÄCKLIGT! Och ingen promenad idag, det hann jag inte.

Men imorgon kväll kanske jag hinner gå ut på en promenad. Jag har ju varit duktig i så många dagar nu, inte kan jag sabba det! Det är bara att knalla!


Imorgon ska jag på AF. Jag ska göra nån intresseinventering eller vad det nu hette. Säkert jäääättespännande..

500 spänn på att det kommer visa att jag är intresserad av att jobba med nåt inom bild/musik/form/teater. Alla andra intressetester har ju visat det.


Nu ska jag vara social. Pappsen är och hälsar på!

 
 
Ingen bild

eve

24 maj 2007 08:36

Tufft med ny vagn!

 
Ingen bild

Nettan

25 maj 2007 00:38

Ändrade planer av vagntransporten.. har istället för att trassla med bussgods anlitat en privat kurir... tid och plats när det anländer meddelas senare.. typ i morron.. Hur som helst tycker jag personligen att ni gjort något av en kap... både vagn och bärstol är i fint skick.. Jag och försäljartjejen konstaterade skrattandes hursomhelst att vår lilla Toyota inte kan betraktas som en familjebil.. men det gick till slut att få in den i bagaget.. =)
NU ska jag packa.. om drygt 18 timmar lyfter planet mot Greece... och det ska bli såååå skönt... kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards