Alla inlägg under april 2007

Av Sofie - 4 april 2007 12:29

Jag har en ny älskling att klämma på! Yes, leverpastejen på tub var ju god!Idag har vi inte gjort mycket. Jag har inte ens kommit ur nattlinnet ännu. Men det är ganska skönt med såna dagar också. Noll stress! Det enda jag har tänkt göra idag är att städa lite. Hallen är nästan klar, bara resten kvar.. Snark. Men jag hinner ju imorgon också, och dan efter det, och dagen efter det..Är det meningen att man ska bli sådär påsk-ig nu när man har barn? Fixa ris och fjädrar och måla påskägg? Jag gillar att pyssla men nån måtta får det vara. När Adde är större och släpar hem påskpynt från dagis, det är en annan femma, då pysslar och trixar jag gärna. Men än så länge får det vara. Jag har ju knappt hunnit få undan julpyntet till påsk, inte orkar jag börja med nåt nytt redan.När Adrian blir större och kan vara med, då ska vi pyssla järnet! Men fram tills dess ska jag vara en tråkig morsa.

ANNONS
Av Sofie - 3 april 2007 12:02

Idag vaknade jag rätt utvilad. Jag minns inte när det hände senast. Men det är en skön känsla! Det var ganska trevligt att vakna och känna sig glad, istället för sur och butter som de flesta mornar. Fler sådana mornar till mamma, Adrian! Han käkade vid 01.50 inatt, och sen efter det har jag fått sova i ca 6,5 timmar i sträck. Det händer inte så ofta.Jag har bestämt mig för att ta en promenad till pappa sen när Adrian vaknar. Skönt med en promenad, om det inte stormar förstås, och trevlig att hälsa på hos nån annan en stund. Slippa stöket och bli bjuden på lite te. Det är grejer det.Nu ska jag duscha innan Adrian vaknar och bestämmer över min tillvaro igen. Tjingeling!

ANNONS
Av Sofie - 2 april 2007 20:33

Hihi, jag måste ju bara berätta:Adrian höll på att dra mig i håret, för 73847272:e gången, så jag blev less och sa ifrån på skarpen!- "SLUTA att dra i mammas hår!"Då tittar han på mig med bestämda ögon, rynkar ögonbrynen litegrann och säger: "utaa!!"Då kunde jag inte vara arg längre utan brast ut i skratt. Min söta unge!

Av Sofie - 2 april 2007 13:35

Länge har jag tänkt att jag kanske inte vill ha fler barn. Det kanske räcker med underbara lilla Adde. För jag har varit så ofattbart trött och sliten och jag har varit osäker på om jag vill gå igenom allt en gång till. Orkar jag verkligen? Vill jag verkligen?Men nu har jag en liten längtan i kroppen. Jag vill inte ha en bebis precis nu, men jag vet att jag absolut vill ha fler barn. Åtminstone ett till. Ibland hugger det till i mammahjärtat och då känner jag hur mycket jag vill. Hur mycket jag vill vara gravid igen, hur mycket jag vill vara med om ännu en häftig förlossning, hur mycket jag vill ha en bebis att hålla i. Hur mycket jag vill att Adrian ska få ett underbart litet syskon. Jag vill, jag vill, jag vill!

Av Sofie - 2 april 2007 12:43

Jag har blivit en hår-fixare. Jag! Jag som aldrig brytt mig särskilt mycket om sådant.Förut borstade jag inte ens håret innan jag skulle ut. Okej, kanske nångång. Men oftast drog jag fingrarna igenom håret och sen blev det en hästsvans av allt.Men nu - nu ska det kammas, i med mousse, föna och forma! Men det är faktiskt kul. Lite tidskrävande, men vad gör det? Och Adrian säger då ingenting, han tittar bara så snällt på medans mamma strular med burret.Adrian har slängt ner ett av mina örhängen i handfatet.. Får inte upp det där satans vattenlåset. Men antagligen är det ändå förlorat för alltid, Adrian står ju där och spolar flera liter vatten om dagen. Att det kan vara så kul att leka där..Nu ska jag duscha en snabbis innan Adde vaknar igen. Sen är det dags igen - kamma, moussa, föna och forma..

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se