Alla inlägg under april 2007

Av Sofie - 10 april 2007 12:55

Idag ska Adrian äntligen få komma till en läkare. Men idag verkar han pigg, fastän han inte fått Alvedon sen inatt. Han har hostat mindre inatt också. Skönt! Både han och jag behövde få sova lite mer ordentligt.Jag drömde en konstig dröm strax innan jag vaknade. Evelina var tillsammans med en gammal pojkvän till mig. Hon ville göra slut, men hon kunde inte. Så hon bad mig att ringa killen och göra slut. När jag sa att hon faktiskt får göra det själv så misshandlade hon mig.Sen vaknade jag.Fick en efterfrågan på fler bilder på Adde tidigare, och Jag Hör Bön, haha! Håll till godo:

ANNONS
Av Sofie - 9 april 2007 20:50

Återigen har jag bevisat min överlägsenhet! Självklart hade jag rätt och Roger fel! Jag sa ju att jag var säker på min sak. Med andra ord - ingen bebis. Snälla Åsa gav mig ett test alldeles gratis, och med leverans till dörren t.o.m Tack tack :)Men både jag och Roger upptäckte att vi blev lite besvikna. Ingen bebis.. Det kändes trist. Så vi kom fram till att bebisverkstaden ska öppnas. Inte precis nu, men om ungefär 1½ år, om allt känns bra då. Då hinner Adrian bli över 3 år, och det känns ganska lagom. Så nu har man nåt att se fram emot, hihi.Annars har vi tagit det ganska lugnt idag. Adrian är fortfarande sjuk, men han har varit ganska pigg och trixig idag. Ska nog ta honom till läkaren imorgon ändå, så de får kika lite på honom. Är lite lur på att han har öroninflammation igen....!Vi bjöd Sanna och Niklas på middag idag. Blev inspirerad av Eve & c:o, så det blev tacos! Det är ju så gott! Sen var jag duktig och knåpade ihop en efterrätt som var ganska nyttig! Banan- och blåbärssmoothie. GOTT var ordet.Nu ska jag krypa ner i soffan och se CSI tillsammans med älsklingen, sen blir det nog sängen. Ha en bra kväll!

ANNONS
Av Sofie - 8 april 2007 21:37

Idag är dagen som jag skriver in i Adrians bok som dagen då han började GÅ! Yes, du läste rätt. Han kryper ju mest ändå, för det går ju fortare, men ni kan aldrig ana hur mycket han har knallat omkring idag. Det går saaakta och han tar pyttesmå steg, men OJ vad han knallar. Jag tappade räkningen på antalet steg nästan direkt på morgonen. Gissa om jag är stolt och löjligt glad! Men jag tror det tar ett litet tag till innan det kommer igång ordentligt..Jag har mått illa idag igen. Hoff. Det var jobbigt i Katterjåkk, jag satt bara inne i husvagnen och mådde pyton. Hade på mig solglasögonen, det hjälpte. Såg säkert dryg ut i mina solisar, då det faktiskt snöade och blåste ute. Ingen sol alltså. Men gravid? Det tror jag inte. Jag käkar ju minipiller. Roger är säker på sin sak, men jag är ganska säker på min.Stackars Adde är supersjuk fortfarande. Måste kanske ta med honom till läkaren ändå. Hostan har blivit lite bättre, men han har fått några blåsor runt munnen och lite på tungan. Nån som vet vad det kan vara? Roger gissar på halsfluss, själv har jag inte den blekaste.Nå, nu ska jag göra mig klar så man kan krypa ner i sängen sen när Adde vaknar. Han somnar om på en gång då, och jag orkar inte bråka. Gonatt!

Av Sofie - 7 april 2007 21:24

Idag har vi varit till Altajärvi. Som tack för all hjälp de fått av Roger med skottning osv, så bjöd de oss på påskmiddag. Smarrig lax och ris och grejs. Lyxigt och gott var det!Direkt när vi kom dit så tog Linda med mig ut på en hundspannstur. Det var riktigt kul att sitta där på kälken, trots lite kall blåst.. Vill åka fler gånger! :)Adrian är fortfarande sjuk, men han var lite piggare idag i alla fall. Hoppas att han får bli frisk snart, den där hostan låter inte alls rolig. Skönt ändå att han blev sjuk lagom till Rogers ledigvecka, så slipper man ta hand om sjukling ensam.Jag har mått lite konstigt de senaste dagarna. Har känt mig lite smått illamående, och så fort jag anstränger mig lite så blir jag alldeles matt. Lågt blodtryck är inte kul. Hoppas att inte jag också håller på att bli sjuk. Roger tror att jag är gravid igen. Han är lite nojjig, hihi.Nu ska jag göra mig klar för sängen. Sen blir det soffan en stund, och sen ska jag soooova!

Av Sofie - 6 april 2007 21:27

Det har inte hänt så mycket här idag, förutom att Adrians hosta har utvecklats till en riktig dunderförkylning. Han hostar och hostar och hostar. Och snorar. Mitt stackars lilla barn!Hoppas Eve, Peka & Kicki festar lite för mig också. Jag hade velat gå ut jag med, men ekonomin säger nej. Och så vill jag inte lämna Adrian när han är sjuk. Han blir alltid så supermammig när han är sjuk, och han blir helt hysterisk om jag är borta. Roger ska inte behöva ta hand om sjukt och hysteriskt barn ensam.FYI - det gick bra att locka håret. Det blev riktigt vågigt och fint. Måste göra om det nåndag :)Dagens låt: Fall out Boy - This aint a scene, it's an arms race

Av Sofie - 6 april 2007 15:25

Ett litet bildbevis bara, på hur extremt snygg jag är när jag provar att locka håret, haha!

Av Sofie - 5 april 2007 10:07

Ännu en morgon, ännu en dag. Trötter som vanligt, men klart man blir glad ändå när man blir väckt av en unge som kramas! Adrian hostar idag. Bara litegrann, och han verkar pigg i övrigt. Får hoppas att det bara är lite hosta och att det stannar vid det. Inga förkylningar tack!Nu ska jag tömma diskmaskinen. Fniss, jag har fortfarande inte fattat att vi verkligen har en. Den har ingen plats och man måste dra fram den när den ska användas, men det är ändå så mycket enklare än att stå och diska allt för hand!

Av Sofie - 4 april 2007 16:28

Jag har hittat en kul sida! Man kan ladda upp en bild på sig själv och se vilken kändis man är lik. Det är lite trist att man får olika svar beroende på vilken bild man har, men enligt sidan är jag i alla fall lik:Cate Blanchett (83%)Ashlee Simpson (78%)Amanda Peet (78%)Vill du kolla vem du är lik? Då måste du bli medlem här!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se