Alla inlägg under april 2007

Av Sofie - 15 april 2007 13:26

Datorn låste sig igår igen, mitt under ett Gilmore-avsnitt.

Gilmore är en himla bra serie, men den har blivit lite sämre ändå. Det blir ju inte som jag vill, hehe!


Idag ska vi kanske till Altajärvi och hälsa på Linda och Pontus som är ensamma idag. Stefan jobbar förmiddag.

Annars vet jag inte vad som händer. Kanske hälsar på hos Addes faster också.


Adde snarkar på som tusan idag! Han slocknade som ett ljus vid 11:40, och han sover än! Han tar väl igen sömn som han förlorat när han var sådär dunderförkyld.


Nu ska Roger få smörja in min rygg med lite lotion. Jag har en sån där som ska ge en gradvis solbränna. Jag tror inte det funkar riktigt, men man måste ju prova i alla fall! Jag är less på att vara snudd på genomskinlig!

ANNONS
Av Sofie - 14 april 2007 21:12

Idag var jag och Adde och fikade en snabbis med Eve, Peka, Elias och Elias mormor. Sen kom Roger också dit. Najs najs.

Knallade runt på stan en stund sen, men hittade inget i shoppingväg förutom lite öl till Roger.


Var på Coop en sväng också. Ett bra ställe att fördriva lite tid på. Och eftersom det är lördag blev det lite godis också.


Nu ska vi kolla lite på Gilmore på Xboxen. Hejs!

ANNONS
Av Sofie - 13 april 2007 21:00

Hoff, skrev världens längsta inlägg, men då låste sig vår dator igen. Blir så less. Önskar jag hade massor med pengar så jag hade kunnat köpa en ny.


I alla fall.


Dagen hade inte kunnat börja bättre. Adde sov hela långa natten! Vid 7 ville han ha välling, men sen somnade vi om igen och sov till 9.35 SKÖNT.


Roger kom hem för en halvtimme sedan. Han tänkte ju sova två nätter, men han ändrade sig då det var dåligt med fisk och dvd:n funkade inte. Men glad för det är jag! Då får vi ju hela helgen tillsammans :)

Av Sofie - 12 april 2007 23:23

En person frågade mig för ett tag sen om jag är lycklig. Jag svarade att jag är det för det mesta. Ingen är väl lycklig precis varenda sekund..? Men ganska ofta är jag löjligt lycklig.Jag tror jag blev lite deprimerad igen efter förlossningen. Allt var så sjukt jobbigt och jag var så otroligt trött. Men nu börjar jag komma igen.Och jag blir så lycklig för nu har jag äntligen börjat känna mig som en bra mamma. Länge har jag tänkt att Adrian nog skulle ha det bättre hos någon annan. Men aldrig att jag skulle ge upp det där underbara barnet. Han är så perfekt som en människa kan bli. Och han är min! Han har vuxit inuti mig. Han är jag, på nåt sätt. Aldrig hade jag kunnat ana att jag kunde göra nåt så bra.Så fråga mig igen om jag är lycklig. Svaret är JA. Jag är LYCKLIG.

Av Sofie - 12 april 2007 21:29

Adrian kom fram till mig imorse med telefonen i högsta hugg. Sen sa han "mommo" och räckte fram telefonen till mig. Så jag var ju bara tvungen att ringa och tvinga hit mommo på en visit. Efter en äcklig pizza-lunch så tog vi en promenad alla tre. Adrian slocknade direkt, men sov bara i 45 minuter. Typiskt. Sen fika på Kafé Rost, mommo bjöd :)Sen hamnade vi hos mommo allihopa och där har vi varit hela långa dagen! Jag och Adde kom hem för ungefär en halvtimme sen.Jag hade ju sett fram emot en kväll med CSI, men nää, det är den där dumma hockeyn igen. Varför är det aldrig hockey på onsdagar? Då är det ju mest skräp på tv. Eller under helgen! Men näää, alltid när det är nåt bra på tv.Jag är ju ensam inatt. Roger har åkt till Kaisepakte. Han kommer hem imorgon eller på lördag. Jag hoppas på imorgon. Jag gillar inte att vara ensammen så länge. Eller ensammen är jag ju inte, jag har ju världens bästa Adrian. Men det är nåt speciellt med Roger-sällskap :)

Av Sofie - 12 april 2007 09:30

Började dagen med ett litet test. Detta är då tydligen jag:Others see you as a fresh, lively, charming, amusing, practical and always interesting; someone who's contantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as a kind, considerate, and understanding person; someone who'll always cheer them up and help them out.Stämmer det?

Av Sofie - 11 april 2007 20:49

Idag var en bra dag ty idag var en shoppingdag! Hihi.Rea på Lindex - en klänning och en tröja för 149 kronor. Värsta fyndet. Brio - en Doodle Pro till Adrian. Dyrt som f-n, men han älskar den, så det var absolut värt det. En konstnär in the making tror jag bestämt.Vi kollade ett hus idag också. Ett riktigt ruckel. Inte ett endaste dugg var gjort sedan 50-talet! Förutom inne på badrummet. Så även om huset är billigt så blir det superdyrt i längden eftersom man måste fixa allt.Nä, vi letar vidare. Igen.Annars... har vi nog inte gjort så mycket idag. Det har varit en lugn och bra dag. Det är underbart att vara tillsammans alla tre. Hela familjen. Mina hjärtan.

Av Sofie - 10 april 2007 22:03

Läkaren vi var till var jättekonstig. Han verkade inte veta nåt om nåt.Först kunde han inte titta ordentligt i Adrians öron, utan höll på där och kikade i all evigheters evighet. Sen sa han att han kanske hade kunnat kolla bättre om jag hade kunnat hålla Adrian mer stilla! Jag höll ju fast det stackars barnet så han skrek, försök bättre själv gubbe!Sen sa han att det kanske möjligtvis kan vara en öroninflammation så han skrev ut penicillin utifall att. Jahaja. Sen skrev han ut för stor dos (han ville ge Adrian 10 ml 2 gånger om dagen!) men de på Apoteket var uppmärksamma som tur var (tidigare har han fått 2,5 ml 2 ggr om dagen. Lite skillnad!). Sen hade han inte skrivit på receptet hur många dagar kuren skulle vara, men de på Apoteket sa att det antagligen är 10 dagar. Antagligen. Själv är jag lite tveksam. Är det verkligen bra att ge så mycket penicillin? Det är tredje kuren nu på väldigt kort tid. Jag vill helst inte att min son blir resistent. Tänk om han blir väldans sjuk, och så funkar ingen medicin för att han blivit resistent mot penicillin. Men vad ska man göra, man antar ju att läkare vet vad de snackar om..Summa sumarum:Min son har möjligvis kanske antagligen öroninflammation igen, och penicillinet ska möjligtvis kanske antagligen hjälpa.Gissa om vi begär en annan läkare nästa gång!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se