Alla inlägg under april 2007

Av Sofie - 25 april 2007 13:49

You are 82% tortured genius.

You totally fit the profile of a tortured genius. You're uniquely brilliant - and completely misunderstood.
Not like you really want anyone to understand you anyway. You're pretty happy being an island.


You are a freedom rocker!

You're stuck in the 70s - for better or worse
Crazy hair, pot soaked clothes, and tons of groupies
Your kind showed the world how to rock
Is that freedom rock?... Well turn it up man!


You're totally sarcastic!

You sarcastic? Never! You're as sweet as a baby bunny.
Seriously, though, you have a sharp tongue - and you aren't afraid to use it.
And if people are too wimpy to deal with your attitutde, then too bad. So sad.


Tommy Lee shares your taste in music.


YAY! Tester är bara så jävla KUL! :D

ANNONS
Av Sofie - 25 april 2007 09:23

Ditt namn: Sofie
Spelar du något instrument: Nä... Men vill kunna spela piano!
Vem är snyggast: Min man såklart!
Vem vet mest om dig: Min man och mina vänner
Vad vill du ha just nu: Ett hus med stooor trädgård!
Vilka sjukdomar har du: Inga.. vad jag vet. Ännu i alla fall.
Fobier: Att fastna i hissen, och social fobi..

Piercingar/tatueringar: Nä. Men funderar på att tatuera mig.
Åsikt om jultomten: Min hjälte! ;)
Vill du gifta dig: Jag är ju gift redan!
Tycker du att du är attraktiv: Ibland... I mörker kanske.
Din hårfärg och frisyr: Uppklippt, brunt, snelugg, axellångt!
Skolväska just nu: Bara skötväska för min del.

Har du glasögon: Ja, men använder dem aldrig
Hur ser din plånbok ut: En liten brun tyg-sak med dragkedja
Favorittv-program: CSI, Criminal Minds, Desperate, Gilmore o. mycket mer!
När ska du festa nästa gång: Ingen aning!
Vad köpte du senast: Mat
Hur mycket pengar har du: För lite!
Hur svarar du i telefonen hemma: Med mitt namn.
Senast kramat: Min son
Vem sov du hos senast: Hos mig själv!
Stjärntecken: Stenbock
Årgång: 1983

Kall favoritdricka: Oj, ingen aning... Nån smarrig juice kanske.
Varm favoritdricka: Te och varm choklad.. Kan inte välja.
Alkoholhaltig favoritdricka: Nån god cider
Säger ofta: Jag älskar dig!
Saknar du någon: Jess aj dooo!
Du fikade senast: Idag. Köksbordet. Frukost.
Bästa tecknade film: Den Lilla Sjöjungfrun såklart!
Hur känner du dig nu: Trött, lycklig och glad!
Kan du laga mat: Nja, jag håller på att lära mig!
Vad tycker du om fötter: Beror på vems fötter det är...
Är du smart: Självklart!
Vad skulle du vilja äga: Mer pengar!!!!!
Vad skulle du absolut inte vilja äga: Öh.. Ingen aning.
Har du homofobi: Nä. Verkligen inte!
Om du var ett djur vilket skulle du vara: Antagligen en envis åsna!
När och varför grät du senast: Minns inte.

ANNONS
Av Sofie - 25 april 2007 09:13

Jag är ju också en sån där som älskar listor, fastän jag vet att de flesta hatar att läsa dem! Det är tur att det ofta finns färska listor på Annas blogg som man kan sno!


En utmaning jag hittade.
FEM saker jag skäms över:
- Gamla/äldre människor som försöker verka unga (typ gamla tanter med lila slinga i håret....)
- Moderaterna och deras jakt på arbetslösa!!!!!
- Att det är så SUPER-STÖKIGT hemma hos oss jämt
- Mitt fläsk när jag skuttar omkring på gymmet ;P
- Att jag inte gått klart skolan och att jag aldrig haft ett jobb..

FEM saker jag vill (ska) göra år 2007:
- Fira tvåårig bröllopsdag
- Förhoppningsvis köpa hus!
- Få börja på en praktik/ett jobb
- Skola in min stora kille på dagis!
- Gärna åka på mysig semester med familjen!

FEM saker jag gjort år 2006, och aldrig kommer glömma:
- Jag var hemma ett helt underbart år tillsammans med min son!
- Jag gjorde inte så mycket mer år 2006 tyvärr så denna kategori blir svår..
- ...
- ...
- ...

Av Sofie - 24 april 2007 14:23

Idag klockan 11 hade jag tid på AF. Det var ett snabbt möte, vi gick bara igenom en sammanfattning från förra gången. Nästa gång jag ska dit är den 7:e maj, och då ska jag få göra en "intresseinventering".


Roger och Adrian låg och snarkade som små grisar när jag kom hem. Och snarkar gör de fortfarande! Sitter och väntar på att de ska vakna till liv så vi kan gå på stan! Vi ska ta en mysig liten barnvagnspromenad tillsammans, kika lite på stans enorma utbud och så ska vi äta ute. Mys mys mys!

Av Sofie - 23 april 2007 22:00

Det blev en lång kväll för gossen ikväll! Vi kom hem alldeles nyss. Vi har varit hos Sussi och hälsat på, och sen åkte vi till Adrians mommo och kollade in deras nya soffa. Den var brun, enorm och dyr. Och såklart alldeles underbar!


Efter mommo så åkte vi på Konsum. Roger köpte onyttigheter men jag lyckades motstå än en gång! Det där godismonstret som bor i mig skrek inte så högt heller, så det var inte så svårt att motstå godis. Jag köpte en Verum drickyoghurt. Nam nam!


Adrian blev förresten 16 månader idag! Jag har en stor unge :)Av Sofie - 23 april 2007 08:13

MItt program var försenat igår. 21.15 började det. Sen hann jag bara se en halvtimme, sen började Adrian grina. Jag gick och la mig med honom för att få honom att somna om. Och då kände jag att jag var lite trött, så jag gick och släckte ner allt och gick och la mig. Så på grund av, eller snarare tack vare, Adrian kom jag i säng i bra tid igår. Innan 22.00 så sov jag, haha! Ibland känner man sig lite som en pensionär!

Adrian vaknade 7.00 prick. När vi klev upp så upptäckte vi att Roger inte ens kommit hem från jobbet ännu! Men han kom 5 minuter senare, när vi satt och åt frukost. Mysigt att få umgås allihopa en stund på morgonkvisten. Nu ligger Roger och sover och jag ska fortsätta hålla ett öga på Adrian, så han inte stökar alldeles för mycket..

Tv?

Av Sofie - 22 april 2007 20:03

Jag tänkte skriva en lång redovisning om min morgon, men den måste ha varit seg för jag minns inte så mycket. Mitt minne återvänder där vid lunchtid. Då kommer jag faktiskt ihåg att jag gjorde en pizza själv, med alldeles för lite "pålägg". Men den gick att äta i alla fall.


Efter Adrians tupplur åkte Roger iväg till jobbet och Maria och Tindra kom och hälsade på. Emma kom efter en stund också. Adrian kan förresten säga "Tindra" nu också, fast det låter mer "Tiina". Nåväl. Efter att alla kommit tog vi en promenad hem till familjen Mikko-Sundbris. Barnen fick busa lite med varandra och bli trötta. De sover så gott sen när de har busat/lekt/bråkat lite.


Ikväll ska jag försöka titta på lite tv, om jag kan slita mig från datorn. Det är ju "Sveriges smartaste barn" nu, och det är lite spännande för min låtsassysters klasskompis är med! Inte för att jag vet vem hon är eller så, men man måste ju heja på en Kirunabo! Klockan 21 är det en del av "En obekväm sanning". Den vill jag se. Jag funderar faktiskt ganska mycket på det här med klimathotet. Jag har faktiskt blivit lite mer miljövänlig själv, hihi. Och bättre ska det bli. Alla kan inte göra allt, men alla kan göra något!

Av Sofie - 21 april 2007 21:11

Imorse vaknade Adrian klockan 7, efter att ha sovit hela natten! Najs! Själv kom jag faktiskt i säng 23:40 ungefär. Ganska sent, men inte 00:30 i alla fall, och jag var inte helt död när vi vaknade. Bara nästan.


Vid 12-tiden gick jag och Adde på stan med Maria och Tindra. Vi tänkte avnjuta en god lunch på Kafé Rost, men där var det fullsmockat. Samma på alla andra bra fik, så till slut hamnade vi på Kebab House. Och jag säger bara det - ät aldrig där. Om du nu inte vill ha äcklig och nästan kall mat förstås. Men som den mes man är så klagar man inte. Ibland blir man ganska less på sig själv.

Vid 13-tiden ringde jag och försökte väcka Roger, som jobbat hela natten och kommit hem strax innan 07.00 Mission Impossible. Vid 13.30 fick jag stressa hem och banka på dörren och väcka karln så han inte kom för sent till jobbet. Snodde en puss och sen stressade jag tillbaka till stan. Unnade mig en mjukglass i det soliga vädret. Inte helt fel! Och eftersom det är lördag unnade jag mig en 50 cl Coca-Cola och en Kexchoklad också. Jag har faktiskt inte ätit godis på hela veckan! Tufft va?


Senare hamnade jag och Adrian hos Niklas och Sanna. Adrian brukar få bada där. Bada på riktigt, i ett BADKAR. Inte som hemma, där han får trängas med sig själv i diskhon. Så nu, när han kommer dit, så nästan springer han in deras badrum! Och med kläderna på försöker han klättra upp i badkaret, hihi. Han är för söt.


Jag hatar helger. Jo, faktiskt! För det innebär att vår kääära granne festar. Utan undantag. Varenda helg är det party. Men man vet aldrig, ibland får han för sig att ha fest på veckodagarna. Jääättekul. Hat är ett så starkt ord, men jag HATAR verkligen vår granne. Hade man kommit undan med mord så hade nog både jag och maken skjutit honom flera gånger om. Okej, kanske inte, men det känns som det ibland. Särskilt när man är tröttast i världen, och de väcker ens unge! Vet inte hur många gånger vi har ringt Störningsjouren, men det händer ju aldrig nåt. Vi behöver bara ringa dit och säga vårt namn så vet de vad det gäller. Sjukt va?


Nu ska jag snoka i alla andras bloggar, sen ska jag nog försöka sova. Jag tänkte försöka mig på en tidig kväll. God natt!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se