Direktlänk till inlägg 30 april 2007

Badis och barnkalas!

Av Sofie - 30 april 2007 20:58

Idag har jag och Adrian varit på badis med Eve och Elias! Skitroligt har vi haft! Adrian var lite feg dock. Han klängde sig mest fast runt min hals, men han flinade stort hela tiden! Det blir nog bättre när man varit dit några gånger, idag var ju premiärbadet!


Vi har varit på barnkalas idag också. Pontus fyllde hela 2 år idag. Tiden går så himla fort! Nyss var han ju en liten plutt med världens coolaste frisyr.

Men det är ju samma sak med Adrian. Det känns ju som att han föddes nyss, men han blir ju snart 18 månader för tusan! Vart tar tiden vägen?!


Dagens test: What Superhero Are You? 

You are Superman!

Faster than a speeding bullet, more powerful than a locomotive, and able to leap tall buildings in a single bound.
And pretty cute too. No wonder you're the most popular superhero ever!


 

Nu ska jag mysa med maken i soffan och glo lite på CSI New York. Ha en bra kväll!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se