Direktlänk till inlägg 28 april 2007

#!@¤%!! *piip*

Av Sofie - 28 april 2007 23:27

Dagen började med en tripp till Ö&B. Dagen till ära köpte jag lite godis, och så lite duschtvål och en fleecejacka till Adrian.


Sen hamnade vi på stan. Lunch på Kafé Rost. Jag gillar Kafé Rost, förutom väntetiden. Det tar ALLTID en evighet att få mat. Idag väntade vi över 40 minuter! Snark! Nå, knallade omkring på stan en stund sen. Jag köpte en present till Iza, för att hon blivit storasyster, och sen blev det promenad hemåt.


Strax innan hemmet ringde jag Roger och föreslog en tripp till Altajärvi. Han nappade på förslaget och vi åkte dit.

Sen sist har Linda möblerat om en massa och målat om och fixat och trixat. Jag blev så sugen på att köpa hus då! Tänk - vill man måla eller tapetsera eller vad tusan som helst - så kan man göra det! Det finns ingen hyresvärd man måste fråga om lov. Man bara gör det. För att man vill och kan! Jag längtar tills vi har ett eget hus.

Jag vill ha ett eget rum till Adrian som jag får måla och inreda, jag vill inreda och fixa i alla rum, jag vill ha en trädgård att påta i och som Adrian kan springa omkring och leka i med sina kompisar! JAG VILL HA HUS. NU!


Jag och Roger kollade film nyss. Epic Movie. Tur för er att jag har sett den, nu behöver inte ni! Visst, den hade sina roliga stunder, men DAMN vilket skräp! Urk. Tur att man hade lördagsgodis att trösta sig med.


Våra grannar har fest. Igen. Inte de vanliga fest-grannarna, utan grannen som hade fest igår. Grannen med trummorna. Yes, TRUMMOR. Det är så underbart roligt när han bankar på de där förbannade jävla helvetes cp-trummorna. Ni hör ju hur harmonisk och glad jag blir av att bo i den här helvetes pyttelägenheten med de förbannade jävla helvetes-grannarna. Tror förresten att grannen vägg i vägg röker på. För andra gången nu på kort tid har vi känt röklukt komma därifrån och så hör vi hur han börjar hosta och ha sig. Roger misstänker att han röker på och somnar, och så börjar det brinna. Jag är benägen att hålla med. Vi har inga som helst bevis, men det låter rimligt ändå.


Dagens test: How Evil Are You?

You are 68% evil.

You are very evil. And you're too evil to care.
Those who love you probably also fear you. A lot.


Nu ska jag gå och fundera på hur man kommer undan med grann-mord. (Ursäkta alla svordomar, men jag blir så GALEN på alla förbannade jävl.. förlåt igen! Jag ska sluta. Godnatt!)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se