Direktlänk till inlägg 27 april 2007

Ännu en dag!

Av Sofie - 27 april 2007 12:45

Morgonstund har guld i mun. Sägs det i alla fall. De kan inte mena min morgonstund.

Men än så länge har dagen varit lugn. Jag har mest suttit vid datorn faktiskt. Ganska skönt. Spelat spel har jag gjort massor (spelen finns här) och man kan ju inte sluta bara mitt i, man måste ju få game over först! Så det tar ju sin lilla tid ibland..


Igår mådde Roger riktigt dåligt. Han kräktes t.o.m flera gånger. Jag hoppas innerligt att det inte är magsjuka! Men det kan ju lika gärna ha varit nåt han ätit eller druckit, han var inte direkt nykter när han kom hem från repet ;) Idag mår han i alla fall bättre, och jag känner då ingenting. Men så länge Adrian får vara frisk är jag nöjd. Han har precis börjat gå upp i vikt igen, så ännu en magsjuke-omgång är icke önskvärt.


Snart kommer min plastsyster Emelie hem från Australien! KUL! Känns som att hon åkte typ nyss, trots att det är ca 9 månader sen. Tiden flyger verkligen när man har barn! Jag längtar verkligen tills hon kommer hem. Jag vill höra om allt hon gjort (surfat och andra superroliga saker) och se alla bilder!


Nu ska jag passa på att duscha medan familjen sover. Senare, om Roger mår bättre, åker vi nog på Ö&B, och sen kanske vi hälsar på i Altajärvi eller hos Sussi och boysen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se