Direktlänk till inlägg 26 april 2007

Kjolar!

Av Sofie - 26 april 2007 21:16

Idag har jag varit på stan. Först med Eve och sen med Roger.

Och jag har shoppat! Två kjolar, hudkräm och en läppglans. Allt för endast 617 kronor. Jag älskar kjolar! Man kan aldrig få för många. Kjolar, skor och väskor - finns det nåt bättre?! I'm in heaven!


Imorgon blir det nog att träna. Jag har haft två svullo-äckel-päckel-dagar nu, så jag måste gå och träna! Igår käkade jag 3 arrakbollar och några godisar, och så en hamburgare. Huvaligen. Idag har jag ätit varm macka på Brända, och en mjukglass. Skärpning nu!


Vi har grillat idag. Somrigt värre! Och ack så smarrigt! Adrian älskade maten, men åt mest kött. Potatisgratäng var lite suspekt. Fast middagen slutade med att han hade potatisgratäng i håret och i hela ansiktet, så det blev duschen sen.

Sen kom Emma och mommo och hälsade på. Emma har hjälpt mig att röja lite i köket, tack tack :)


Några vårtecken i Kiruna:

  • Lukten av hundbajs och blött gräs
  • Allt krossat glas kommer fram ur snön
  • Alkisarna tar sig ut till bänkarna

Dagens test: Are you scary?

You are scary. You even scare scary people sometimes!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Åsa & Miloo

27 april 2007 07:12

Alltså. När man går ut med sin hund är det stört omöjligt att inte trampa i någons bajs. Till och med Miloo som ALDRIG brukar göra det kan inte undvika det. Varför kan man inte plocka upp? Jag erkänner, jag plockar inte upp om Miloo bajsar i en skog eller i ett snår där ingen någonsin går. Men när hunden bajsar 30 cm från din fot, hur svårt är det?? Jag hatar alla slöa hundägare!

 
Ingen bild

peka

27 april 2007 12:30

vafaan, kommer bajslukten först nu där? här har den redan försvunnit :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se