Alla inlägg under mars 2007

Av Sofie - 3 mars 2007 14:49

Att det ska vara så läskigt att ta några steg, men att klättra - det är ju inga problem alls! Adrian har kommit på att man kan klättra upp på toalettstolen, och sen vidare upp i handfatet! Han är ju helt tokig! Han har lärt sig att få upp toadörren också, så nu kan man verkligen inte släppa honom med blicken ens för en sekund! Såklart har det hänt, och man har hört honom stå och spola på toaletten. Det är bra att han spolar, då hinner man ju ta honom innan han klättrar upp i handfatet..Vi tänkte åka till Altajärvi idag, men Pontus hade blivit förkyld så vi åkte till Adrians mommo istället. Där är det verkligen stök och bök, de är ju mitt i flytten. Ska bli skönt när det där är klart.

ANNONS
Av Sofie - 2 mars 2007 12:31

Idag var jag tvungen att kliva upp 8. Jag som är van vid att kliva upp närmare 9 var ju dödstrött. Men Försäkringskassan hade envisats med att ge mig tid klockan 9. Sen skulle jag ju ändå till AF klockan 10..På FK fick jag skriva under lite papper och så bli inskriven, sen var jag klar. Vilket gav mig en halvtimme innan AF-mötet. Tur att Galaxen hade öppet! Jag kikade på bokrean och köpte en present till pappa.På AF blev jag intervjuad. Länge. Måånga frågor. Vad gillar jag att göra på fritiden? (Vilken fritid??) Vad är jag bra på? Osv osv. Intervjun fortsätter 15:e mars. Måånga frågor!

ANNONS
Av Sofie - 1 mars 2007 15:31

Roger och min far åkte till Kaisepakte igår, så syster yster har sovit här. Alltid lika kul när hon är här, vi ses så sällan nuförtiden. Inte vill ju hon vara med sin gamla skruttiga syster när hon har coola polare och snygga killar att umgås med.Vi har varit på stan idag. Adrian har sovit som en gris i vagnen hela tiden, i över 2 timmar. Jag har hunnit prova och köpa ett par byxor, och så har vi varit och fikat. Himla najs! Äntligen har jag hittat ett par svarta byxor! Jag har velat ha svarta byxor jättelänge. Tyvärr var dessa också i megastorleken 42, men jag lyckades komma i ett par som var strl 40 och då blev jag ganska lycklig, hihi!Nu ska bara resten av fläsket bort så jag kommer i 38:orna igen! Ska försöka orka gå på gymmet imorgon. Det är för tusan en månad sen sist. En månad! Men så går det när man blir supersjuk.. Grr.Imorgon ska jag på AF också. Intressetest och annat spännande ska göras... Men bra att få det avklarat så man kan ta itu med eventuell praktik och grejs sen!Kan inte Roger komma hem snart? Jag saknar ju!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se