Alla inlägg under mars 2007

Av Sofie - 9 mars 2007 17:17

Det har verkligen inte varit Adrians dag idag!Det började när vi skulle gå på stan tillsammans med Maria. Han stod själv i hallen strax innan vi skulle gå, och så tippade han plötsligt framåt och slog ansiktet i golvet.. Stackarn.Nästa grej kom då vi skulle ut från Ica Supermarket. Då rasade det en massa snö rakt ner över Adrian och hela vagnen! Stackars Maria, som körde vagnen, blev nog lite skraj. Adrian blev mest rädd, och skrek bara i 5 sekunder eller så. Tur att det var mjuk snö i alla fall, så han inte blev skadad.Mitt i allt tumult så slängde jag ner min nyöppnade drickyoghurt i skötväskan. Självklart var inte korken stängd ordentligt, så skötväskan blev ju dränkt i yoghurt.. Det mesta av allt innhåll också förstås.Så idag ska vi inte gå ut mer! Vi stannar hemma i trygga lägenheten.Roger har åkt till Altajärvi med traktorn för att hjälpa dem att skotta. Han kommer väl hem om några timmar..Tur att Emma ska komma och hälsa på en stund, så man får lite sällskap :)Nu ska jag leka med lilla stackaren en stund. Ha en bra kväll!- Bilderna, som är lite gamla, är faktiskt tagna med mobilen. Ganska bra bilder ändå va? -

ANNONS
Av Sofie - 9 mars 2007 09:15

Eve kom på besök igår. Himla trevligt! Bjöd henne på kladdkaka.. eller jag menar, jag tvingade henne att äta kladdkaka. Under pistolhot! Eller hur Eve? ;)Följde henne hem sen när det var dags för Adde att sova, och när hon kom hem så fortsatte jag och Adde vidare mot nya äventyr. Vi hamnade hos min pappa en sväng. En riktig snabbvisit för han skulle på jobbet. Sen fortsatte vi upp mot stan. Backen i järnvägsparken är ganska jobbig när det är en massa snö där.. Puh, jag svettas inte så mycket ens på gymmet! Men jag överlevde.Idag vet jag inte vad som händer. Adrian är en riktig grinolle idag. Han vill inte äta eller nånting. Det är BARA famnen som duger. Helst vill han nog sitta där till ikväll. Men det vill inte jag..Idag fyller min pappa år. Grattis grattis på 48-årsdagen! :)

ANNONS
Av Sofie - 8 mars 2007 08:04

Inatt har jag, som tur var, fått sova lite mer. Jag tror inte att jag hade överlevt en till natt med sådär lite sömn.. När Adrian ville kliva upp 07.20 ville jag sova läänge till, men kom på att det är nog lika bra att kliva upp. Sitter och väntar på att klockan ska bli 10.. Eller fasar över att klockan ska bli 10.. Då är det dags för dagens första bråk/brottning (läs: penicillindos!). Känns skönt att kuren var på bara 7 dagar denna gång, och inte 10, även om det inte är så stor skillnad. Vet inte om vi ska göra så mycket idag. Får se om jag orkar mig ut när han ska sova, annars blir det nog att stanna hemma hela dagen. I alla fall till klockan 16, då har vi tid på banken. Ska byta bank nämligen så vi ska dit och föra över allt. Låter jättekul och spännande va? Jag tänkte väl det.

Av Sofie - 7 mars 2007 19:09

Igår märkte jag att Adrian var tröttare än vanligt. Och javisst blev han sjuk.. Under hela natten har jag sovit sammanlagt en timme ungefär. Gissa om jag är trött!På morgonen var vi till läkaren med honom eftersom han andades så konstigt. Inget fel med andningen, men läkaren upptäckte en öroninflammation. Igen. SUCK. Han kunde inte säga om det var en ny inflammation eller om det var den gamla som inte försvunnit ordentligt. Så - ny penicillinkur. 2 ml 3 gånger om dagen. Jippi...Jag som hade tänkt gå på gymmet idag.. Får gå nån annan dag. Snart. Annars blir man så lat och onyttig på en gång.. Jag kan inte hålla mig borta från socker.Nu ska jag koppla av en liten stund, innan nattnings-bråket börjar igen. JAG ÄR TRÖTT.

Av Sofie - 6 mars 2007 14:15

Idag hade jag planerat att vara hemma och ta det lugnt. Eller i alla fall städa litegrann. Men solen sken ju så fint så när det var dags för Adrians tupplur så gick vi ut på promenad. Hamnade såklart hos mamma. Det brukar bli så. Så medan Adrian har legat och snarkat som en gris ute i vagnen har jag hjälpt Emma att packa ner det sista i hennes rum. Varför är det alltid kul att rota och städa hos andra, men hemma orkar man inte lyfta ett finger?Men jag har faktiskt rensat lite i min garderob idag. MYCKET skrot och skräp. Brukar slänga in lite av allt möjligt dit. Men nu har jag t.o.m fixat in en liten skohylla där, så nu står de få par jag har så fint där. Jag ÄLSKAR skor, men jag har ju aldrig råd med några...Vi la ett bud på ett hus idag! 850 000 bjöd vi, men det lär ju stiga.. Huset var ju så fint! Samtidigt är jag lite kluven. Vill jag bo där nere? Behöver vi ett så stort hus? Jag vet inte! Hoja hoja.. Får fundera vidare.Nu ska jag spana om gossen har vaknat.

Av Sofie - 5 mars 2007 17:36

Det är inte ofta man tänker "äntligen!" när man känner bajslukten sprida sig i rummet. Men har man en unge som vägrar bajsa på flera dagar så tänker man faktiskt så.Jag och Adrian har varit på promenad med Eve och Elias idag. Himla trevligt, och bra väder! Skönt med lite solsken, även om man måste kisa så man får huvudvärk.Ska snart baka en kladdkaka. Bjöd över bror + flickvän på fika, och det är ju kul att ha nåt smarrigt att bjuda på. Onyttigt som attan.. Men det är ju gott!Självdiciplin och karaktär? Vad är det?

Av Sofie - 4 mars 2007 14:59

Just ja - det är ju Adrians namnsdag idag! Grattis lilla älskling!

GYM

Av Sofie - 4 mars 2007 14:53

Idag var det the return to the gym. Äntligen! Det är ju för tusan en månad sen jag var där sist! Och det kändes, kan jag ju be att få tillägga. Men det är fortfarande lika kul, särskilt när man har så bra sällskap.Andra Chansen var ju igår. Jag blev både glad och besviken. Glad för att Sanna Nielsen slog ut Jessica Andersson, och besviken för att Nanne inte gick vidare. Hennes låt var ju bra! Orden "sveriges befolkning" och "bra musiksmak" borde inte stå i samma mening.Evelina och Elias skulle kanske komma och hälsa på idag. Hoppas de kommer, det hade varit kul. Även om man får skämma ihjäl sig pga extremt ostädad lägenhet.Imorgon ska vi kanske gå på långpromenad när pojkarna ska sova. Vi håller tummarna för bra väder.Nu ska jag umgås med familjen en stund.Och jo, grattis till Å som är gravid! :)

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se