Alla inlägg under mars 2007

Av Sofie - 16 mars 2007 09:34

Håller på att packa för fullt. Jag hatar att stressa. Jag blir superstressad över ingenting, och jag blir på så förbannat dåligt humör när jag är stressad.Men snart är jag klar. Ska bli skönt när vi sitter i bilen och vi är på väg. Då kan man slappna av för en stund.Det ska bli roligt att träffa farmor och andra släktingar igen. Vi ses inte direkt ofta.Adrian blir så sur och ledsen när jag packar. Han gör sitt bästa för att krypa efter, men han hinner ju inte riktigt. När han hinner fram så är jag ju redan på väg någon annanstans. Får busa och leka lite extra när jag är klar så han blir glad igen.Roger har gett sig av mot spännande äventyr i gränsen. Hoppas att deras spelningar kommer gå bra.Jag saknar honom redan.Nä, nu måste jag packa färdigt.

ANNONS
Av Sofie - 15 mars 2007 22:28

Jag är så trött på en del människor. Man blir nästan utskälld när man ber om hjälp! Neej, de är minsann så trötta själva och tänker inte "ta ut sig" bara för att hjälpa lilla mig. Nu får det fanimej vara nog. Nänä, hjälp mig inte då. Men då får ni minsann inte sköta Adrian sen heller. När han är stor och kan själv och ni vill vara barnvakt så NÄ. Passar det inte nu så passar det inte sen heller. UP YOURS!Nu ska jag försöka sova. Gonatt för fan.

ANNONS
Av Sofie - 15 mars 2007 14:55

Idag har jag varit på AF för att fortsätta min spännande intervju. "Vad betyder mest för mig? Vad tycker jag att jag gör bra? Vad är jag mest nöjd med, av det jag gör?" Massor med suuuuperenkla frågor, jajamän. Men nu är det över och nästa möte är först i mitten på april. Undra vad vi ska göra för spännande då...Annars händer inte så mycket idag. Ska försöka hitta ork för lite städning och kanske packa lite inför imorgon.Jag och Adde åker till Kalix imorgon. Addes gammelfarmor har fyllt 70 och imorgon är det "kalas". Förhoppningsvis blir det IKEA i helg också :)Nu ska jag väcka bråkstaken. Han vägrar äta nuförtiden. Jääääättekul.

Av Sofie - 14 mars 2007 16:01

Idag har jag varit till en barnmorska. Aldrig i livet att jag är gravid igen. Herregud, nej, jag behövde nya preventivmedel. Mina mini-piller är skräp, men jag fick en ny sort så länge och så ska jag fundera på om jag ska sätta in en p-stav istället. Men det är inte så mycket att fundera på egentligen. En p-stav blir det nog. Skönt att inte behöva tänka på att ta piller hela tiden. Så glömsk som jag är så är det ett under att jag inte är gravid redan.... Nä, nästa unge får komma om några år. När jag förhoppningsvis har fått vila litegrann.Jag är deppad idag. Kroppen känns sådär tung och trött som den gjorde förut. Jag vill bara krypa ner i sängen och gråta. Jag är så TRÖTT. Inte kroppsligt (eller jo, det också) men jag är så trött på att aldrig få någon hjälp. Och då menar jag inte att Roger inte gör det han ska osv, han är en bra pappa och han hjälper med det han kan och hinner. Nej, jag är less på att aldrig få nån hjälp av någon annan. Varför får jag aldrig vila? Andra får hjälp av sina föräldrar och syskon och gud vet vem mest hela tiden. Men jag? Nej, det är sällan man får göra något själv. Och jag är less. Jag ångrar inte Adrian. Jag ångrar inte Roger. Men hade man inte kunnat få välja andra delar av familjen också?

Av Sofie - 13 mars 2007 19:32

Jag och Adrian har varit på promenad med Eve och Elias idag. Tänkte att Adrian kommer sova så snällt och sött i vagnen, men inte då! I 20 minuter sov han. Suck. Men efter lite fika på brända och en tur inne på Ica så sov han i en kvart till i alla fall. Alltid nåt. Hopplös unge ibland.På väg hem stötte vi på den gråa katten igen! Söt katt det där. Hoppas den tar sig hem snart.Idag är sista dagen med penicillin! Skönt.Jag och Eve har varit och tränat idag också. Skönt att få anstränga sig lite, och svettas några liter. Sprang pyttelite på löpbandet också, men det gick inte så länge för mina stackars knän är så skruttiga. Efter det var vi duktiga och cyklade i 25 minuter. Pust pust!Det blev förresten inget hus på Hermesvägen. När de andra bjöd 1,3 så gav vi upp. Men vi letar vidare! Snart kommer väl rätt hus!

Av Sofie - 12 mars 2007 19:30

Idag fick jag med mig Roger på stan! Kul. Vi gick in på den nya barnaffären, Små Monsters. Adrian fick ett par nya fina (och dyra...) vantar.Nu på eftermiddagen har vi varit på "kalas" hos Adrians moffa. Vi gav honom Åsa Larssons senaste bok i present. Alltid gott med fika också, men jag var duktig och tog bara en liten tårtbit :PPå väg hem fick vi följe av en grå katt. Den försökte busa med vagnens hjul och Adrian skrattade så förnöjt när katten höll på att jaga oss. Den följde efter oss ganska länge men till slut försvann den in på en gård. Undrar om det är nån som saknar sin katt?

Av Sofie - 11 mars 2007 09:50

Neeeej, The Ark vann! Missförstå mig inte, jag gillar The Ark. Men igår hejade jag på Sarah Dawn Finer. Jag ringde faktiskt och röstade t.o.m Jag var faktiskt lite besviken på The Arks bidrag. Det var inte riktigt The Ark-material på nåt vis. Men de vinner ju mycket på att bara vara The Ark liksom. De hade kunnat ha världens sämsta bidrag men hade ändå vunnit tack vare den där härliga Ola Salo.Nåja. Tillbaka till de vardagliga bestyren.

Av Sofie - 10 mars 2007 16:07

Maria och Tindra har varit på besök idag. Adrian blev ganska glad tror jag. Kul med en kompis, även om de inte leker så mycket.Annars har vi inte gjort så mycket idag. Vi har inte ens varit utanför dörren.Men snart är det middag och efter det ska vi åka till Adrians mommo och hälsa på.De har ju flyttat till ett hus nu. Det ska bli spännande att se hur de har det!På tal om hus - vi har lagt ett nytt bud på huset på Hermesvägen! Börjar bli läskigt dyrt nu.. Får se hur det går! Antagligen skenar väl priset iväg och vi blir utan som vanligt.. Då får vi nog se oss om efter en insats istället.Nä, middag nu!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se