Alla inlägg under mars 2007

Av Sofie - 19 mars 2007 16:07

Måste ju lägga in en bild jag tog av Adrian när vi var på IKEA. När han vaknade var han så svettig så man kunde göra roliga frisyrer. Stackarn har en sån taskig morsa - först låter hon honom sova i alldeles för varma kläder och sen fånar hon sig med hans hår ;)

ANNONS
Av Sofie - 19 mars 2007 13:23

Adrian har ätit våfflor tillsammans med oss till lunch idag. Hela han var täckt i jordgubbssylt när han var klar, så det var raka vägen till duschen sen.Nu ska han sova en stund och jag ska passa på att hoppa in i duschen.Sen åker Roger på jobbet. Han ska jobba 15-05. Trist!

ANNONS
Av Sofie - 19 mars 2007 10:26

Inatt har Adrian bara vrålat i 20 minuter sammanlagt kanske, så lite mer sömn har man fått. VÄLDIGT välbehövligt kan jag säga. Trött som aldrig förr igår, och ändå ligger man och pressar framför tvn. När jag äntligen fattade att gå och lägga mig så var jag så trött att jag var illamående.Så, vad händer idag då? Jag vet faktiskt inte.Ska väl försöka hitta ork nånstans att städa lite i den här förbannade lägenheten. Roger börjar jobba eftermiddag idag, så efter klockan 14.30 ungefär blir jag ensam med gossen.Skönt att vi har datorn i vardagsrummet numera, så man kan sitta fast Adde ligger och snarkar. Mycket bra de dagar då det bara är skräp på tv!Nu ska jag umgås med mina grabbar.Puss och kram!Förresten!Adde klämde ur sig sin första tvåordsmening igår!"Titta bwww!" (Han säger inte "bil", han låter bara som en.)

Av Sofie - 18 mars 2007 17:59

Det är inte ofta man får frukost framdukad och farmor-bakat bröd serverat, så man får passa på när man kan!Min frukost bestod av:- 3 fammo-bröd- 1 varmkorv med bröd- 1 ägg- 1 kopp te- 1½ tårtbitJavisst, nyttigt som attan med tårta till frukost! Men man kan ju inte säga nej när farmor ber så snällt om hjälp med att bli av med tårtan. Hon tål inte gluten så hon kan ju inte äta den själv.. Klart man ställer upp!Adde har strulat som tusan inatt. Först vid 01.30 kom han till ro, efter mycket skrik och gråt. Sen upp 06.30 Då var mamma pigg och glad.. not. Jag höll på att somna sittandes i fåtöljen när vi tittade på barnprogram.Det är skönt att vara hemma. Det är stökigt och grisigt tamejtusan överallt, men det är hemma!Hemresan tog en evighet. Annars brukar ju hemresan gå mycket fortare av nån anledning.Men jag fick mycket tid att fundera i alla fall. Emma satt bredvid Adrian så jag fick lite "ledigt" ändå. Många tankar har farit genom huvudet.Kom bland annat fram till att jag är ganska missnöjd med livet. Eller inte livet kanske, men min situation.Jag har inget jobb, jag ser ut som sju svåra år och jag är alltid så förbannat trött! Men man får väl trösta sig med att det förhoppningsvis är tillfälligt allting..... Så behöver man inte gråta ännu mer.Jag önskar att jag vore en stark person. En som kunde bli arg utan att bara börja lipa. Jag vill kunna skrika och bråka. Bara bli förbannad och säga vad jag tycker. Jag är less på att svälja allt och bara ta all skit. So what ifall alla inte tycker om en? Varför föddes man som en svag, blyg och klen liten skit?Nä, nog med grubblerier för idag. Nu ska jag klä på Adrian så vi kan åka och hälsa på Sussi en stund.Go kväll!

Av Sofie - 17 mars 2007 21:01

Jag saknar IKEA. Jag vill tillbaka! Kan jag inte vinna en massa pengar så jag kan gå på IKEA och handla allt jag vill? En av varje! KÖÖÖP! Hoja, snacka om att jag skulle få grava shopping-problem om jag hade massor med pengar..Imorgon är det hemfärd. Det ska bli skönt att komma hem. Få koppla av i min superstökiga lägenhet.. Jag saknar Roger himla mycket också. Snart får vi ses!Nu ska jag nog lägga mig snart. Är dödstrött som vanligt. Vadå pensionär? Jag? Ääääh.

Av Sofie - 17 mars 2007 16:07

Sofie has left the ikea-building! Är på väg till Kalix. Nästan 400 kr har gått åt, på ikea, barnens hus & intersport. Men det är det värt! Adjö!

Av Sofie - 16 mars 2007 21:18

Min farmor är ju cool och har dator och internet!Resan hit gick jättebra. Adde har varit snäll hela dagen. Massor med bulla och kaka har han fått, så vi får se om han kan somna ikväll..Nu är det läggdags. Tänkte bara skriva ett litet inlägg eftersom jag kan :PIKEA imorgon!!

Av Sofie - 16 mars 2007 12:18

Nu är det nästan färdigpackat. Det är bara necessären som ska ner i väskan, och så lite grejer som ska ner i skötväskan. Har inte packat riktigt klart eftersom väskan ligger inne i samma rum vart Adrian ligger och snarkar för tillfället. Skönt att han hann få lite sömn innan avfärd i alla fall. Då kommer han kanske vara lite snäll i bilen!En glad överraskning var att syster yster ska med! Fick precis reda på det. Jag blev så glad! Kul med lite sällskap! På "kalaset" kommer väl alla gamlingar sitta och prata om tråkiga saker, eller så pratar de finska med varandra, och då blir det skönt att ha Emma att prata med :)Nu hinner jag inte mer. Stress stress!Ajökens ajö, och ha en bra helg!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se