Alla inlägg under mars 2007

Av Sofie - 24 mars 2007 10:00

Adrian ville kliva upp 7.40 idag. Ganska okej. Inte dödligt tidigt och inte alldeles för sent. Jag överlever i alla fall.Sitter och väntar på att Roger ska vakna. Sen ska jag ta en promenad med Eve till SYSTEMBOLAGET och inhandla lite drickbart. Yes, brudarna ska ut ikväll! Vad kul det ska bli att få göra någonting lite vuxet och barnfritt. Och SJÄLV. Jag ska vara SJÄLV. Eller nä, jag ska ju inte sitta och dricka i ensamhet, men utan man och barn. Bara få umgås med tjejpolarna och snacka skit och bara vara full och flummig. Ska bli så kul och najs!!Nu har Adrian förberett en bajsblöja åt mig. På återseende!

ANNONS
Av Sofie - 23 mars 2007 20:14

Idag tog jag och Adrian en promenad bort till Porfyren för att leka lite med Evelina och Elias. Adrian har ju fått låna skor av Elias så att han ska kunna stå i snön. Så på med galonisar och skor och hela köret och ut och leka! Men nää, Adde står bara blickstilla. Nästan skräckslagen tror jag. Snö? Vad är det? Läskiga grejer! Så Adrian fick sitta i vagnen och glo när Elias kutade omkring.Sen bjöd snälla Eve och Jonne på middag! Jag ska bjuda igen, JAG LOVAR!Nu ska jag slöa lite och göra klart lite grejer innan Criminal Minds börjar.Och jo, Åsa, jag ska försöka övertala Roger att köpa ert hus, hihi!Natti!Ps. Adde blev förresten 15 månader idag!Pps. Håll med om att jag har världens sötaste syster!

ANNONS
Av Sofie - 23 mars 2007 08:04

Gomorron.. Lilla herren valde att gå upp 06:52 idag. Lite jobbigt eftersom jag hade svårt att somna igår. Konstigt ändå att jag har svårt att somna eftersom jag alltid är så sjukt trött.Idag vet jag inte alls vad som händer. Får ta dagen som den kommer bara. Men man måste nog släpa sig ut en liten stund iaf, det verkar vara så fint väder.Ååh, vad sugen jag blev på att flytta när jag läste Åsas blogg!

Av Sofie - 22 mars 2007 14:40

Idag har jag varit barnledig i ungefär två timmar. Jag och Evelina har varit på stan. Eve var supersnäll och bjöd på fika. Själv försökte jag hitta ett par solglasögon, jag är less på att kisa när solen kikar fram. Men jag ser ju inte klok ut i solisar, så det fick vara. Det får bli en till huvudvärks-vår. Köpte lite smink istället. Foundation. Jag kan ingenting om smink, men jag tänkte försöka lära mig.Ringde Sussi idag också. Frågade om hon kan ta hand om Adrian från lördag till söndag. Jag har nämligen kommit på att jag vill gå på krogen. Det är hundra år sen sist, så det hade varit himla kul att komma ut litegrann.Emma är här på besök, så jag ska vara sällskaplig nu. Snart kommer Eve och Elias också. Tjingeling!

Av Sofie - 21 mars 2007 20:03

Idag har vi äntligen varit iväg på veckohandling. Det blev en dyr historia, men nu kan man äta sig mätt igen.Det har hänt en hel del roligt idag:- Jag och Adrian har ätit middag tillsammans med min bror. Biffar med soltorkade tomater och basilika, och makaroner och grönsaker till det. Adrian slukade allt!- Adrian har lärt sig att säga "mommo".- Adrian har lärt sig att pussas! Jag frågade om mamma kunde få en puss, som jag gör typ varje dag, men då putade han med läpparna och så fick jag en stor puss mitt på munnen! Mammahjärtat smälte. Hihi. Så nu har vi pussats en massa hela kvällen. Och kramats. Han är så go min son.Nu ska jag koppla av en stund, blanda en flaska och göra mig klar. Sen ska jag fanimej gå och lägga mig. JA jag är en gammal kärring/pensionär.

Av Sofie - 21 mars 2007 08:10

Igår var jag och Adrian på stan en stund. Hittade kläder till Adrian iaf. För 246 kronor fick jag ett par galonbyxor, två tröjor och ett par vantar. Bra pris!Och så bokade jag ÄNTLIGEN tid för att klippa det här förbaskade håret. Men hur tusan ska jag klippa mig?!Hoff, jag har hittat en skitsnygg skötväska som jag vill köpa också.. Enda kruxet är att den kostar 1149 kronor! Snyft!Idag ville chefen kliva upp strax innan sju. Jag var helt död som vanligt, men har man nåt val? Det är bara att kliva upp!Nu är det dags för frukost.

Av Sofie - 20 mars 2007 13:26

Vi har varit på banken idag. Många papper som ska skrivas under. Det är ganska bängligt och omständigt att byta bank.Sen blev det lunch på Malmia. Inte att rekommendera. Huga vad torrt det var. Adde käkade bröd till lunch. Han har börjat strula mycket med maten, men bröd kan han äta hur mycket som helst av. Brödunge! Och kakmonster.. Tur att han käkar välling i alla fall, så svälter gör han ju inte.Var och köpte ny handsfree till telefonen idag. Min gamla har gått sönder. Hoff, varför ska allt vara så dyrt? 349 kronor gick den på. Men då har den normalstora sådana där pluppar man sätter i öronen.. Min gamla hade så stora pluppar att de åkte ut om man vred på huvudet. Vem har sådär stora öron egentligen?? Jag tycker synd om dem som har sådana monsteröron. Så idag ska jag lyssna på musik när jag går ut!Ska nog gå på stan en sväng senare. Man måste ju fördriva tiden med någonting när Roger är och jobbar.Ska se om jag hittar några snygga solglasögon, och kanske nåt annat smått och gott. Lite mjölk och sånt måste jag nog också köpa. Det är lite tomt i kylen.Nåja, nog med uttråkning nu.

Av Sofie - 20 mars 2007 08:27

Inatt har jag faktiskt sovit rätt okej. Klart att jag är trött ändå, men det är najs att känna att man fått sova lite mer än vanligt. Adde har bara vaknat 2 gånger och har somnat om ganska fort båda gångerna. NAJS.Idag ska vi försöka ta oss ut på promenad eller nåt. Både jag och Addeman behöver lite friskluft. Får se om jag kanske orkar masa mig ut när han ska sova..Nä, nu är det kanske dags för frukost. Hej så länge!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se