Direktlänk till inlägg 31 mars 2007

Lång rapport

Av Sofie - 31 mars 2007 22:42

Det har inte blivit bloggande på nån dag eller två, eftersom min käre make försökte sig på nåt med datorn som inte gick som planerat.. Men nu funkar den någorlunda i alla fall.Igår var jag och Adrian och hälsade på Linda och Pontus i Altajärvi. Roger var och hjälpte Stefan med hundkörning. Det var kul. Jag och Linda pratade om allt möjligt, och pojkarna lekte tillsammans med Pontus små bilar.Jag var och tränade igår också. Det var lika härligt som vanligt. Vi körde t.o.m ett hårdare pass än vanligt och jag var riktigt slut efteråt. Det är skönt när det riktigt bränner i musklerna av all träning!De har fått nya maskiner också! Kul! De nya löpbanden var så tekniska att jag kände mig lite småkorkad ett tag, hihi. Roger hade gillat de nya löpbanden, de hade ju en snygg blå display! (Vad är det med killar och displayer egentligen?!) :)Idag var vi och kikade på utförsäljningen på Malmia. Roger hittade ett par foppatofflor (billiga kopior givetvis!) och sockar. Adrian fick ett gulligt joggingset i strl 86, som han nog kommer kunna ha till sommaren.Åkte till mamma sen, eftersom Roger skulle hjälpa Sussi att flytta. Efter Adrians middag upptäckte jag att Adrian fått en ny tand! Så nu har han nio. Det är svårt att hålla räkningen, man får ju aldrig varken titta eller känna.Adrian tar ganska många steg själv nu. Men det är läskigt fortfarande och han tar bara pyttesmå steg. Oftast märker han inte ens själv att han går. Jag hoppas verkligen att han lär sig gå ordentligt snart! Det ska bli så kul när han kan springa omkring med Elias och Pontus och leka :)Nu ska jag slöa framför tvn en stund till, trots att jag borde lagt mig för länge sen.. Gonatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se