Direktlänk till inlägg 25 mars 2007

Sista natten med håret!

Av Sofie - 25 mars 2007 20:08

Det var kul igår. I alla fall hemma hos Eve. Riktigt kul sällskap och roliga spel. Men som vanligt - jag drack men blev inte så väldigt påverkad. Klart jag blev lite berusad, men inte så mycket i förhållande till hur mycket jag drack. Nå, skönt att slippa vara bakis i alla fall.Skönt att få sova länge idag. Vaknade och trodde klockan var 10. Masade mig på toa och upptäckte sen att klockan var ju 11! Shit, nästan stressigt. Men jag släpade mig till tvn för att slappa en liiten stund och då såg jag att klockan var ju inte 11 heller, utan 12! Nu var det stressigt på riktigt. Vi hade ju lovat att hämta Adde på förmiddagen. Väckte Roger och så drog vi.Allt hade gått bra. Adde hade snarkat till 10 imorse. När han sover borta så sover han minsann som en gris. Unge! :PImorgon ska jag klippa mig. Äntligen. Jag vet bara inte hur. Kanske frisören har nåt bra tips. Det blir vad det blir.Ska kolla hus imorgon också. Ett parhus på raketvägen. Ser fint ut på bilderna i alla fall, så det ska bli spännande. Annars finns det kanske ett hus på Solvindsvägen av intresse också. Solvindsvägen bodde jag på som barn, så det hade ju varit lite kul ;)Nu ska jag koppla av en stund, innan Adde vaknar och börjar strula igen.Good fight, good night!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se