Direktlänk till inlägg 21 mars 2007

PUSS

Av Sofie - 21 mars 2007 20:03

Idag har vi äntligen varit iväg på veckohandling. Det blev en dyr historia, men nu kan man äta sig mätt igen.Det har hänt en hel del roligt idag:- Jag och Adrian har ätit middag tillsammans med min bror. Biffar med soltorkade tomater och basilika, och makaroner och grönsaker till det. Adrian slukade allt!- Adrian har lärt sig att säga "mommo".- Adrian har lärt sig att pussas! Jag frågade om mamma kunde få en puss, som jag gör typ varje dag, men då putade han med läpparna och så fick jag en stor puss mitt på munnen! Mammahjärtat smälte. Hihi. Så nu har vi pussats en massa hela kvällen. Och kramats. Han är så go min son.Nu ska jag koppla av en stund, blanda en flaska och göra mig klar. Sen ska jag fanimej gå och lägga mig. JA jag är en gammal kärring/pensionär.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se