Direktlänk till inlägg 20 mars 2007

Handsfree!

Av Sofie - 20 mars 2007 13:26

Vi har varit på banken idag. Många papper som ska skrivas under. Det är ganska bängligt och omständigt att byta bank.Sen blev det lunch på Malmia. Inte att rekommendera. Huga vad torrt det var. Adde käkade bröd till lunch. Han har börjat strula mycket med maten, men bröd kan han äta hur mycket som helst av. Brödunge! Och kakmonster.. Tur att han käkar välling i alla fall, så svälter gör han ju inte.Var och köpte ny handsfree till telefonen idag. Min gamla har gått sönder. Hoff, varför ska allt vara så dyrt? 349 kronor gick den på. Men då har den normalstora sådana där pluppar man sätter i öronen.. Min gamla hade så stora pluppar att de åkte ut om man vred på huvudet. Vem har sådär stora öron egentligen?? Jag tycker synd om dem som har sådana monsteröron. Så idag ska jag lyssna på musik när jag går ut!Ska nog gå på stan en sväng senare. Man måste ju fördriva tiden med någonting när Roger är och jobbar.Ska se om jag hittar några snygga solglasögon, och kanske nåt annat smått och gott. Lite mjölk och sånt måste jag nog också köpa. Det är lite tomt i kylen.Nåja, nog med uttråkning nu.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se