Alla inlägg under februari 2007

Av Sofie - 10 februari 2007 10:53

Måste bara dela med mig av en rolig länk som mamma skickade till mig:http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm(om han fastnar kan man flytta honom med musen)Enjoy!

ANNONS
Av Sofie - 9 februari 2007 10:53

Ååh, jag blir så arg! Adrians öroninflammation hade ju kunnat undvikas. Om de bara hade gjort nåt första gången vi var in till läkaren..Vi fick åka in igen igår, och då fick han äntligen penicillin. Första gången vi var till läkaren så satt Adrian i min famn, jättetrött och seg och med stora påsar under ögonen, och läkaren säger att Adrian är ju frisk, han ser ju pigg ut! Hoja, jag hatar sjukvården i den här stan!Läkaren fick undersöka mig också. Jag har haft 39 graders feber, fastän jag har tagit Alvedon! Undrar hur hög febern varit utan piller.. Läkaren kollade i mina öron och i min hals och han sa att det nog är en virusinfektion och att det bara är att härda ut.. Fick starkare piller iaf, tur det..Jag fattar inte hur de har tänkt egentligen, alla politiker och alla andra dumsnutar. Det spelar ingen roll vart man flyttar Kiruna, inte finns det väl nån framtid för en stad utan fungerande sjukvård..?

ANNONS
Av Sofie - 8 februari 2007 10:59

Det verkar inte bli något hus på Dalvägen för vår del. Det är synd, för det var nämligen det första huset som vi båda gillade. Första budet låg på 870 000, men nu idag ligger det på 1,1 miljon.. Bye bye huset..Men vi letar vidare! Nångång ska det väl komma ett till hus som vi båda gillar och som vi kanske har råd med..Jag vill flytta! NU! Jag orkar inte bo i den här pyttelilla lägenheten längre.. Det går inte ens att städa längre eftersom vi har så mycket prylar. Prylar som vi behöver, som inte går att sätta undan, men som inte får plats. ARRGGGHHH!Adrian verkar vara på bättringsvägen nu (ta i trä!). Själv är jag fortfarande förkyld. Det känns som att huvudet är fyllt av snor, det gör ont när jag andas och jag hostar var och varannan minut. Varför är det alltid nån som ska vara sjuk? Kan inte alla bara få vara friska och glada?Nu måste jag kolla så grinolle inte har nåt hyss för sig..Snart är det äntligen lunch och efter det kommer han förhoppningsvis att sova en stund..

Av Sofie - 7 februari 2007 11:35

Resan till Enköping var ett riktigt äventyr. Med magsjuk unge var det inte direkt lätt att resa! Nu är han rätt så frisk igen, men konstigt nog så kräks han om nätterna. På dagarna kan han äta och han får behålla allt, men på nätterna kommer det pyttelite kräk. Konstigt. Vi var till läkaren med Adrian idag, men han är inte så dålig. Lite feber bara. Vi misstänkte öroninflammation, men det var det inte, som tur var.Igår kollade vi på ett hus på Dalvägen. Vi ska lägga bud idag! Spännande! :DJag har gått och blivit förkyld. Snark. Ingen träning på några dagar.. Trist!

Av Sofie - 4 februari 2007 12:42

Sitter på flygbussen på väg till Arlanda. Adde har smittat Emma & Niklas. Är frisk än så länge. Saknar Roger. Längtar tills vi är hemma igen!!

Av Sofie - 3 februari 2007 12:03

Adrian blev såklart magsjuk natten innan vi åkte. Han kräktes 2 ggr på planet och 1 gång första natten här. Snart är det stan. H&M here I come!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se