Alla inlägg under februari 2007

Av Sofie - 20 februari 2007 17:24

Idag hände det grejer!Mitt i allt busande upptäckte jag att Adrian har fått 2 hörntänder! Inte undra på att han har varit pipig och gnällig och har velat bita i ALLT! Men det är inte så lätt att ta reda på när man har en unge som vägrar låta en titta i munnen. Man får passa på när han asgarvar ;) Så nu har han 8 tänder totalt!Men den största grejen av allt är ju att Adrian tog 2 pyttesmå steg idag! Jajamän, han har knallat själv! Senare blev morbror Niklas ögonvittne till pyttesteg nummer 3! Han börjar bli stor min lilla grabb. Hoppas att han börjar knalla omkring här snart. Jag har en löjlig förhoppning om att han ska bli mer självständig då. Bli mindre mammig och kanske inte vilja vara i famnen HELA tiden..

ANNONS
Av Sofie - 19 februari 2007 17:56

Idag har jag varit och gjort en sån där cellprovskontroll. Var skitnervös efter en massa skräckhistorier, men det gick ju jättebra, såklart. Roger jobbar eftermiddag denna vecka så jag är ensam med gossebarnet mest hela tiden nästan.Idag hade vi det mysigt till middagen. Jag lagade makaroner och korv (avancerat värre!) och så åt vi varsin portion. Adrian åt visserligen mest grönsaker, och det mesta av korven och makaronerna hamnade ju på golvet, men det var så mysigt att sitta och äta bara vi två, och jag tror att han blev ganska mätt ändå.Vi sitter hos mommo nu. Roger hade glömt att lasta ur vagnen från bilen, så det blev en pulk-promenad. Men det var riktigt mysigt faktiskt, trots att det är lite småkyligt ute. Adrian fick så härligt rosiga kinder, man vill bara pussa på dem hela tiden!Han har lärt sig att säga "titta" nu också. Han är så duktig! :)

ANNONS
Av Sofie - 18 februari 2007 19:57

Idag har vi ätit middag med Sussi och Caleb. Fajitas! Smaskigt värre. Adrian vräkte i sig majs direkt från skålen, hihi.Annars har vi inte gjort så mycket idag. Det har varit himla skönt att få sova och bara ta det lugnt!

Av Sofie - 17 februari 2007 22:07

Nu har vi varit på vår romantiska middag på Ferrum. Maten var underbart god och efterrätten var supersmarrig. Det var t.o.m för mycket choklad i efterätten. Jag trodde inte att man kunde få för mycket av choklad :PDet var en underbar middag!När efterrätten kom in så fick vi en hälsning från kockarna också, de hade gjort ett hjärta av hallon och så låg det två chokladbitar där i! Gulligt tänkte jag. Och då kom det: "Jag har inte varit så nöjd med hur jag gjorde det här förra gången" (Förlåt Roger att det inte är ordagrant, men du vet ju hur mitt minne är..)Ja! Roger friade till mig! Igen! På riktigt! Gissa om jag blev chockad och förvånad! :DNu ska vi titta på lite serier och äta godis, och så ska jag fortsätta sväva omkring på rosa moln.Jag älskar dig Roger!

Av Sofie - 16 februari 2007 20:07

Jag har blivit shopping-galen! Fast man kanske blir det när man hittar en massa billiga saker. På två dagar har jag köpt: en t-shirt, fyra par örhängen och 12 par trosor! Helt sjukt. Fast det sjukaste var nog att 12 par trosor kostade 40 kronor. Världens bästa rea på Lindex ju!Annars händer inte så mycket här. Längtar mest till vår romantiska middag imorgon!Tänkte gå och klippa mig idag (äntligen) men nää, då var drop-in-tiden minsann full så det gick inte. Ååh! Fast å andra sidan kanske det var bra, nu hinner jag klura ut vilken frisyr jag vill ha.Nu ska jag vara social. Niklas och Sanna är här och hälsar på. Ungen ska nattas också.. Vill inte! Han har strulat så mycket de senaste kvällarna.. Ska bli SKÖNT när han sover hos faster Sussi imorgon!GOD NATT!

Av Sofie - 14 februari 2007 19:21

Roger är inte klok i huvudet! Idag berättade han nämligen vad jag ska få som alla hjärtans dag-present: en middag på Ferrum på lördag. För 1200 kronor! Helt sinnessjukt! Han är så underbart underbar ibland :)Annars händer inte så mycket. Snart är vi nog friska allihopa, men det verkar ta lite tid.

Av Sofie - 13 februari 2007 16:36

Idag har Adrian inte sovit alls. Inte en endaste blund på hela dagen! Undrar vad han har fått för sig nu? Hoff, han kommer vara jobbig ikväll..Snart ska vi på kalas! Maria fyller gammal tant idag (20). Grattis Maria! På kvällarna alldeles, precis innan jag ska sova, går hjärnan alltid på högvarv. Jag kommer på massor med saker jag kan skriva om, men sen när jag vaknar på morgonen är nästan allt bortglömt. Typiskt värre.Gotta go!

Av Sofie - 11 februari 2007 16:51

Idag har Adrian varit på ett alldeles strålande humör. Han t.o.m log när jag väckte honom, och det hör inte till vanligheterna. Och mycket har han haft för sig idag! Han har klättrat upp i soffan och upp på en köksstol, han har vridit på en platta på spisen och så har han stökat som vanligt. Igår sa han "ovve" för första gången, när det var vovvar på AFV. Och imorse sa han "boah" och pekade på blomman. Sen dess har han sagt boah nästan hela dagen. Lampa och klocka är fortfarande båda "kåcka". Det är så KUL när han börjar prata lite mer! :) Det är så underbart att se honom växa och utvecklas. Jag blir så lycklig och stolt och allting mest hela tiden :)

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se