Direktlänk till inlägg 25 februari 2007

Melodifestival och lite annat

Av Sofie - 25 februari 2007 14:48

Tufft! Den låt jag röstade på igår gick rätt till final! Sarah Dawn Finers bidrag var ju helt underbart! Jag fick nästan gåshud. Då är det en bra låt.Men jag var besviken på Magnus Uggla faktiskt. Jag väntade mig en sån där riktigt bra Uggla-refräng, men icke. Trist! Annars var det ju ganska bra bidrag igår. De andra deltävlingarna har ju bestått av mest usla bidrag. Vem kan glömma Addis Black Widows ylande? Jag drömmer mardrömmar fortfarande. Nu väntar jag med spänning på Andra Chansen. Det ska bli spännande. Förut gillade jag inte Melodifestivalen så mycket, även om jag har tittat varenda år, men nu har jag blivit en riktig nörd :PSitter hos mamma nu. De packar för fullt här. Redan nästa helg ska de flytta till sitt hus. Det ska bli kul! Jag längtar mycket till sommaren, för då har de ju en trädgård som Adde kan springa omkring och leka i.Jag har inga större förhoppningar om att vi själva ska ha ett hus tills dess.Men imorgon ska vi kanske och titta på en lägenhet. En stor trea, med två toaletter, diskmaskin och hela köret. Med andra ord ett himmelrike! Jag har längtat efter en diskmaskin i flera år! Jag dreglar bara jag tänker på det. Nåja, nästan i alla fall.Roger jobbar sin sista eftermiddag idag. Det ska bli så skönt när han blir ledig igen! Även om han ska till Kaisepakte och sånt, så hinner vi ju träffas betydligt mer. Eftermiddagsveckorna är så tråkiga, vi träffas bara några få timmar om dagen.Adrian klättrade upp på toastolen idag. Han vågar inte knalla omkring lite, men klättra! Vadå, det är väl ingenting? Konstiga unge.Det blev ett långt inlägg det här. Men man måste ju passa på när man har nån annan som kan hålla ett öga på busfröet en stund! Hemma är det i princip omöjligt att sitta vid datorn i mer än 2 minuter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se