Direktlänk till inlägg 24 februari 2007

Bakning!

Av Sofie - 24 februari 2007 18:00

Idag har jag bakat! Jag har inte varit superduktig - jag hade barnvakt. Niklas och Sanna underhöll busfröet medan jag slängde ihop snabbhavrekakor och pitekaka. Jag har saknat att baka. Jag älskar att baka, det är ju superkul!Niklas och Sanna åt middag med mig sen. Himla trevligt! Det är så trist att laga mat bara till sig själv och sen sitta ensam och äta. Så jag tackar för sällskapet!Ikväll blir det melodifestival. Adrian kommer att strula, som han gör varenda kväll, så man får väl se hur många bidrag man lyckas lyssna på. Jag hoppas på åtminstone två eller tre. Är ganska nyfiken på Magnus Uggla faktiskt. Ja, jag tycker att Uggla är rätt okej. Caroline af Ugglas tycker jag också om. En himla skön människa tycker jag!Nåja, back to business. Adrian kallar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se