Alla inlägg under januari 2007

Av Sofie - 18 januari 2007 11:30

Igår var vi och tittade på ett hus i Tuolla. Det var jättefint, men jag vet inte om jag vill bo i Tuolla.. Det var ett till par där som tittade på huset, skönt att vi inte var så många.Idag ska vi och titta på ännu ett hus. Fast denna gång blir det mer centralt. Huset ligger på Kyrkogatan. Jag hoppas det är fint! Klockan 18 är det dags.Idag ska jag till min kontaktperson från Malmfältens Psykiatri och prata lite. Roger ska med också. De försöker övertala mig att börja medicinera igen, men jag vill inte! Jag tycker inte att jag behöver! De menar på att det kommer bli jobbigt för mig nu när jag ska försöka komma ut i arbetslivet och så, och då blir det ju lättare om jag tar medicin.Men hallå, jag kan ju inte hålla på att ta medicin för resten av livet så fort jag måste göra nåt som känns jobbigt! Det går ju inte. De säger att jag är tjurskallig, men jag tycker verkligen inte att jag behöver ta medicin. Visst, det kommer säkert bli jättejobbigt sen, men jag vill gärna lära mig nya saker utan att ta medicin! Så Roger ska med och hjälpa mig att förklara att jag inte vill ha medicin. Kanske lyssnar de på Roger och slutar tjata sen.Nu ska vi äta lunch!

ANNONS
Av Sofie - 17 januari 2007 16:09

Snart ska vi iväg och titta på hus! Och vi hittade ett nytt hus på svenskfast.se idag, som vi blev väldigt intresserade av! Spännande, spännande! :)Annars har vi inte gjort mycket idag. Vi har inte ens varit utanför dörren! Men snart ska vi åka och lämna Adrian hos mommo, så vi kan titta på huset i lugn och ro sen.Ikväll vet jag inte vad som händer. Sover Adrian någorlunda okej så kanske vi kollar en serie på Xboxen. Det är inget bra på tv på onsdagar.Nu har Adrian gjort en bajsblöja åt mig, så den ska bytas. Sen är det påklädning som gäller och sen bär det iväg!

ANNONS
Av Sofie - 16 januari 2007 15:53

Måste ju testa om det funkar att blogga från mobilen! Och jo, husvisning redan imorgon! Spännande! :) Nu kallar "chefen"! Hejs!

Av Sofie - 16 januari 2007 15:12

Idag sov vi alldeles för länge. Igen. Får hoppas att det inte resulterar i en massa strul vid läggdags sen..Niklas och Sanna har hälsat på en stund. Det är alltid lika roligt, och Adrian är dödskär i Sanna! Han skiner upp som en sol när hon kommer innanför dörren, och han struntar t.o.m i mamsingen! Det är bara Sanna som gäller! :)Jag hade planerat att gå och lösa ut mitt gymkort idag, men när jag såg hur mycket det snöade så bestämde jag mig för att stanna inne hela dagen idag. Jag orkar inte gå ut och ploga med barnvagnen. Så idag passar jag nog på att tvätta litegrann, och kanske städa lite. Det behövs!Sussi har också hälsat på idag. Hon ska vara snäll och vara barnvakt på torsdag och på lördag!På torsdag ska jag och Roger till min kontaktperson på Malmfältens Psykiatri och prata lite, och på lördag är det 30-årsfest!! :)Nu ska jag underhålla superstöket medan Roger fixar och trixar och försöker räkna på vad det kostar att bo i hus egentligen. Sen blir det middag. Kyckling! Det var länge sen sist. Nåja, nog med tråk nu.

Av Sofie - 15 januari 2007 15:09

Idag har vi varit på Handelsbanken för att räkna lite på ett hus vi har blivit lite intresserade av. Vi har inte varit på någon visning ännu, men det blir väl förhoppningsvis snart. Huset är i Tuolla, men är det rätt hus för oss så får det väl gå ändå.Jag längtar verkligen efter ett eget hus, och en egen trädgård! Och jag ser verkligen fram emot att få inreda MITT hus! :)

Av Sofie - 14 januari 2007 17:35

Jag och Adrian har städat idag. Jag på mitt sätt och han på sitt.PÅ eftermiddagen hade vi tråkigt så vi gick och hälsade på hos familjen Mikko-Sundbris. Till en början gick det fint, förutom att Elias inte ville ha Adrian i närheten av sina leksaker, men sen när Adde blev lite tröttare så blev han ledsen när Elias skrek sina höga-c-skrik. Det blev inte bättre av att Elias utdelade en smäll eller två. Så då var det dags för hemfärd. Vi stannade till på Konsum och köpte onyttigheter (ajabaja) och sen var vi hemma.Ikväll ska Roger iväg och spela lite musik, så jag är ensam med Addeman ikväll. Sen när Roger kommer hem blir det förhoppningsvis en lugn stund framför tvn med lite godis innan läggdags.Nu är det middag! Rester. Mums........

Av Sofie - 13 januari 2007 14:04

.. men ja, då har man en blogg också. Hej och välkommen ;)Jag har välsignats med en son som bara ÄLSKAR att borsta tänderna! Så fort han ser badrumsskåpet så pekar han och ropar "dääääh!" och ska borta tänderna med en gång! Det spelar ingen roll om det är morgon, middag eller kväll. Fast man ska väl vara glad, en del ungar vill ju aldrig borsta tänderna.Så, varför en blogg? Tja.. Jag brukar ju skriva i min blogg på Lunarstorm (FruBobba heter jag där), men jag tänkte att släkt och vänner som inte riktigt har fattat det här med Lunar - de kan ju inte läsa om mitt oerhört spännande och innehållsrika liv *host*... Så det är väl därför. Nu kan gamla mostrar, svägerskor och farmödrar och allt vad de heter kika in och läsa :)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se