Alla inlägg under januari 2007

Av Sofie - 24 januari 2007 10:24

Idag gäller det! Snart ska jag iväg på gymmet! Hoff, det är hundra år sen sist jag ansträngde mig desto mer.. Undrar hur min stackars skruttiga kropp kommer klara av detta? Kommer jag överleva? Läskigt nästan..

ANNONS
Av Sofie - 23 januari 2007 14:34

Det var den snabbaste magsjuka jag har varit med om - jag är redan frisk! Himla najs ändå! Men sådär ont i magen vill jag ALDRIG mer ha, huvaligen! Provade att andas som jag gjorde när jag hade värkar, men det funkade inte då och det funkade inte nu. Men man måste ju prova!Igår började Adrian klättra! Ena sekunden så bara satt han där - uppe på tv-bänken! Får se hur länge det dröjer innan han börjar med soff-klättring och liknande.Nu duscha, sen ska jag på stan och försöka hitta träningsbyxor! Ska på gymmet med pappa imorgon :D

ANNONS
Av Sofie - 22 januari 2007 10:55

Jag klarade mig inte undan, nu är det min tur att vara sjuk. Jag som hoppades på att få klara mig, jag HATAR magsjuka (men vem gör inte det?)! Hoppas att Adrian får vara frisk bara! Fast risken är ju ganska stor att även han blir sjuk.. :(Så idag blir det bara att vara hemma och ha ont. Skitkul.

Av Sofie - 21 januari 2007 14:46

Än så länge har det inte hänt mycket idag. Har haft ganska tråkigt. Det enda produktiva jag gjort idag är att tvätta lite handdukar.Så jag tackar nog ja till mammas inbjudan till promenad. Trots att det snöar och är kallt. Men jag vill göra något! Så snart blir det promenad ner till Coop tror jag. Inhandla lite saker till middag när man ändå är ute och rör på sig. Förhoppningsvis blir det tacos idag! :P

Av Sofie - 20 januari 2007 16:56

Jag blir tokig på mitt lilla barn snart! Han stänger nämligen av datorn hela tiden! Bara idag har han stängt av datorn 4 gånger! Och det alltid precis när man har skrivit ett långt inlägg nånstans.. Såklart. Det är så typiskt!Idag blir det burgare till middag. Hela denna veckan har gått i ohälsans tecken. ALLDELES för mycket fett och socker. Måste ta tag i det här nu! SKÄRPNING!

Av Sofie - 20 januari 2007 15:15

Roger har blivit sjuk. Hoppas hoppas HOPPAS att jag och lilleman klarar oss! Jag vill verkligen inte bli magsjuk!Tänkte ta en promenad idag, men mätaren visade på -15, så jag tror jag stannar hemma. KANSKE att jag orkar masa mig till mamma sen, men jag vet inte.När jag pratade med henne tidigare idag så var hon också minsann så sjuk och skulle stanna hemma och bli frisk, men nu fick jag höra av syrran att hon är på stan och fikar! Hmm...... Låter som att en mamma/mommo kanske inte vill att vi kommer. Man vet ju aldrig.Jag MÅSTE köpa mig träningskläder! Så jag kommer mig iväg till gymmet nångång! Jag vill bli SMAAAAL(are)!

Av Sofie - 19 januari 2007 15:12

Igår hämtade vi ut bilderna på Adrian. De som vi fotade i ateljé. Bilderna är helt underbara! Synd att jag bara har papperskopior, annars hade jag lagt ut dem så alla fått se..Huset på Kyrkogatan var jättefint, men det föll på att källaren var så konstig. Det var en lucka i hallen som man var tvungen att öppna för att komma ner i källaren och så var det en ranglig spiraltrappa ner! Och själva hålet var så litet så man fick som åla ner i källaren. Så orkar man ju inte ha det! Nä, the hus-search continues!

Av Sofie - 18 januari 2007 16:59

Jag har haft ont i näsan i 2 dagar nu. Och då menar jag riktigt ont! Och idag märkte jag att näsan har börjat svullna! Låter riktigt bra va.. Så jag ringde läkaren."...Men nu är det så att vi har fullt på dagsjouren, men du kan ju ringa kvällsjouren efter klockan fem."Jaha? Men jag har ju ont NU! Äh, det får klara sig. Gör det fortfarande ont imorgon ringer jag då istället. Jag har inte tid med sjukhus ikväll. Vi ska ju på husvisning och sen har jag ju en unge som ska ha kvällsmål och nattas osv. Tur att vi har så bra sjukvård i den här stan.. Hrm!Snart är det dags för husvisning nummer två. Längtar!

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se