Direktlänk till inlägg 31 januari 2007

Ingen träning idag..

Av Sofie - 31 januari 2007 19:15

Jag blev ganska besviken idag. Jag hade sett fram emot att få gå och träna lite tillsammans med Eve, men finns det någon som kan tänka sig att vara med min son under tiden? Icke! Så träningen fick ställas in. Inte kul. Men imorgon ska det förhoppningsvis bli av! Roger är ju ledig imorgon. Vi har varit på stan med Eve idag. Elias var på dagis. Vad skönt att få ha sin unge på dagis och att få vara själv i några timmar.. Jag längtar nästan tills Adrian ska börja.Anyway, vi käkade lunch på Safari. Grillad ciabatta med pesto och kyckling. Ja, det var så gott som det låter!Imorgon är det dags att börja packa också. Jag och Adrian åker ju på fredag! Jag har nog inte sagt det. Vi ska åka ner till Enköping och överraska Adrians gammelmormor som fyller 70! Det ska bli så roligt att se hennes min när vi står där utanför dörren! :) Hon får väl en hjärtattack och kolar, men då får hon åtminstone knalla över till den andra sidan med ett leende på läpparna, hihi. Nä, vad hemsk jag är.Nu ska Adrian snart nattas. Han har bara sovit 45 minuter på hela dagen så han är jättetrött!Inatt vaknade han vid 2.45 och var pigg som en mört! Han ville kliva upp men det var jag inte riktigt med på! Så han låg där och snackade i över en timme. Hoff, trötta mamma orkar inte med sånt...Nu ska jag avsluta och gå och trycka in lite gröt i min son. Hoppas han sover gott under kvällen så man kan kolla lite Gilmore. Vi har kommit lite på efterkälken och måste kolla ikapp oss. Good fight, good night!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se