Direktlänk till inlägg 30 januari 2007

Adrian

Av Sofie - 30 januari 2007 11:12

Jag tänkte träna igen ikväll, men nu vet jag inte hur det blir. Allt beror ju på om Roger orkar vara ensam med Adrian en stund då. När jag pratade med honom nyss så lät han rätt så sliten, så jag får se hur det blir med träning. Men jag hoppas verkligen, det är ju så kul att träna!Adrian står bredvid mig och pekar på vår digitala klocka. Ögonen skiner och stolt upprepar han "kåcka". Han är så duktig! Flera gånger om dan så kommer jag på mig själv med att bara titta på honom. Han har blivit så STOR! Och duktig. Och så smart! Hehe, visst är jag en smula partisk, men ändå! Jag sitter och tittar på honom länge, länge. Han är det bästa jag har gjort. Det finns ingen mer underbar, söt, härlig och gosig människa! Jag blir så stolt när jag ser på honom, och hjärtat nästan värker av all kärlek. Tänk att man kan älska en sån liten människa så mycket!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se