Direktlänk till inlägg 28 januari 2007

Träna!!

Av Sofie - 28 januari 2007 16:11

Idag har jag varit på gymmet igen! Känner mig nästan duktig ju! :) Jag var och tränade tillsammans med Evelina och Nina. Himla roligt faktiskt. Det trodde jag inte att det skulle vara. Att träna låter ju inte direkt superlockande. Men jag älskar det! Ska försöka komma iväg på tisdag också.Hade behövt bli bättre på det här med att äta. Jag har en tendens att hoppa över såväl lunch som middag ibland. Inte bra! Jag måste börja äta ordentligt, och nyttigt!Nu sitter jag och Adrian hos mamma/mommo. Adrian ska äta middag strax, sen ska vi börja bege oss hemåt. Jag har inte träffat Roger alls idag. Jag och Adrian gick iväg innan han vaknat och sen åkte ju Roger på jobbet vid 2-tiden. Som tur är slutar han lite tidigare idag, så vi hinner träffas i några minuter i alla fall. Jag måste få pussa på Roger åtminstone en gång om dagen! Hmm.. Kommer bli jobbigt när jag är i Enköping, men vad tusan - nog ska jag överleva i 2 dagar utan min Roger!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se