Direktlänk till inlägg 27 januari 2007

Lördagsgodis!

Av Sofie - 27 januari 2007 16:42

Idag har det inte hänt så värst mycket. Har varit hemma och tagit det lugnt, och umgåtts en liten stund med Roger innan han for till jobbet. Eftermiddagsveckorna är inte alls roliga, vi träffas alldeles för lite.Lyckades få syster på besök tack vare min övermänskliga övertalningsförmåga (hade inget med löftet om lördagsgodis att göra, neeej!). Det är så kul när hon kikar förbi, vi ses också alldeles för sällan. Vi ska kanske se en film ikväll, när "chefen" sover. Najs!Jo, idag får man ju unna sig lite lördagsgodis. Har nästan lite dåligt samvete redan, trots att jag inte ens rört godiset ännu.Tur att man ska på gymmet imorgon ;)Mamma/mommo ska vara barnvakt medan jag skakar fläsket på Nautilus tillsammans med Evelina (och kanske Nina också).Nu ska jag ta hand om min son och min gäst. Adjö!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 14 september 2009 17:27

Oj, vad det har hänt grejer här!Nu blir jag ju sugen på att byta tillbaka till min gamla blogg igen... Argh, denna beslutsångest!Snart ska vi iväg till plastsyster. Hon har fyllt 20 och det ska ju firas såklart.Jag har ett specialbeställt halsband åt...

Av Sofie - 9 februari 2009 11:42

Kan någon ge mig en välbehövlig spark där bak så jag kommer igång med att göra lunch? Jag är hungrig men kommer mig ändå inte för att slita mig ur soffan. Är man slö eller är man slö?Nä, nu jävlar får det vara nog!...

Av Sofie - 8 februari 2009 23:16

Följ min blogg med bloglovin

Av Sofie - 8 februari 2009 19:34

... men det är faktiskt svårt att bestämma sig. Jag har alltid sådan beslutsångest. Skaaaaa jag veeeerkligen? Eller? Njaaaa, kaaaaaanske... Eller?...

Av Sofie - 7 februari 2009 22:34

Jag saknar min gamla goa blogg litegrann. Den må vara tråkig, men den är ju ändå "min" på nåt sätt... Hur kan man vara så ambivalent som jag?På blogg.se har jag inte ens hälften så många läsare som här. Kanske är det dags att komma hem?...

Presentation

Omröstning

Vilken blogg ska jag välja?
 Bloggagratis!
 Blogg.se!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<<
Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Plågsamma Bloggförsök med Blogkeen
Följ Plågsamma Bloggförsök med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se